Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шум и омасляване отпред вляво зад гумата на Браво - РЕШЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шум и омасляване отпред вляво зад гумата на Браво - РЕШЕН

От около 5 дни се появи едва доловим шум, брум отляво - струва ми се, че е от гумата.като вдигнах на крик за да видя дали не е лагер - не усетих нищо, не усещам разлика между държането на лява и дясна гуми,а проблема е само в ляво.демонтирах гумата и се разкри следната гледка - това омасляване.Некви идеи?
    Прикачени файлове

Скъсан маншон на полуоска предполагам, щото толкованиско са само те

Коментар

И аз сменях маншон.Мисля, че беше 15 лв.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

аз нещо не мога да се ориентирам какво е това, което се вижда в дупката на кората, но мен ако питаш първото което тряа да напраиш е да провериш нивото на маслото в скоростите. иначе шум обвързан с омасляване само това е. ако са 2 отделни неща и шума не е следствие от маслото вече може и други варианти да се мислят. надявам се да не е семеринга на вала, че е кофти
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Този омаслен капак е част от скоростната кутия. Наведи се и погледни добре дали под нея също няма омасляване. И, както посъветва колегата, провери нивото на маслото в скоростната кутия! Аз на твое място не бих карал колата преди да направя това.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

сетих се още нещо- имай предид, че кутия без масло кара малко- до 500 км ще ти извият лагерите.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              сетих се още нещо- имай предид, че кутия без масло кара малко- до 500 км ще ти извият лагерите.
              Съгласен ама важи само за кутия от Фиат,на Москвич 2138 кара доста повечко защото по принцип не държи масло/изтича от оста на блок макарата/ та братушките са я изчислили да върви без масло.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

шума се оказа че е от лагер.моя човек каза да сменя и двата, така и ще направя.омасляването - наистина е на скоростната кутия.развихме пробката - маслото е до ръба, ЯВНО са някви маслени пари, а не сериозен теч.

Коментар

Working...
                X