От около 5 дни се появи едва доловим шум, брум отляво - струва ми се, че е от гумата.като вдигнах на крик за да видя дали не е лагер - не усетих нищо, не усещам разлика между държането на лява и дясна гуми,а проблема е само в ляво.демонтирах гумата и се разкри следната гледка - това омасляване.Некви идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шум и омасляване отпред вляво зад гумата на Браво - РЕШЕН
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
аз нещо не мога да се ориентирам какво е това, което се вижда в дупката на кората, но мен ако питаш първото което тряа да напраиш е да провериш нивото на маслото в скоростите. иначе шум обвързан с омасляване само това е. ако са 2 отделни неща и шума не е следствие от маслото вече може и други варианти да се мислят. надявам се да не е семеринга на вала, че е кофтиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:сетих се още нещо- имай предид, че кутия без масло кара малко- до 500 км ще ти извият лагерите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
шума се оказа че е от лагер.моя човек каза да сменя и двата, така и ще направя.омасляването - наистина е на скоростната кутия.развихме пробката - маслото е до ръба, ЯВНО са някви маслени пари, а не сериозен теч.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар