Незнам дали темата е точно за тук ама незнам кой е подходящия раздел.Докато търсех кабела на чейнджъра вижте какво открих отстрани под тапицериятаКакто и да го гледам се ми се струва че е тайник.Кажете какво да го правяДали ще ми направят проблеми полицаите ако случайно го видят това?Че после иди им доказвай че така си я купил колата и не си го правил ти.Ако случайно го открият митничарите на границата като ходя до гърция ще ме земат за наркотрафикант
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да скрия това
Collapse
X
-
Според мен... най-добре ще стане да се завари! Разбира се това е много трудоемко, защото трябва да махнеш всички горими материали наоколо, а те са доста и ще падне голямо разглабяне, а пък и все пак нали това е скрито... Това с пяната става, но няма да се получи добре. Изрежи от тънка ламарина един полукъг по формата на дупката. Нещо, като сърп да стане, с ширина поне два пъти тази на дупката. След това вземи една бирмашина и нитачка и занити парчето ламарина върху дуплата. Ако отдолу няма много пространство, където да влезнат нитовете използвай къси винтове. Преди тази операция опитай с чук, клещи, или тръбен ключ да изправиш тези гадни ръбове. Под кръпката може да сложиш малко силикон!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега на едни мой приятел само че на голф имаше пак така ама вече станаха 3 години от както го взе никой не му е правил проблем то дори в начало не знае че аз един ден викам дай малко да я разгледаме тази кола дърпам аз от страни тапицерията кво да няква дупка казвам му на него той вика не сам я забелязал и на скоро я завари изряза старата ламарина завари нова боядиса мястото и работата заспа ама до скоро кара така и ходи двапати в Турция.Но ти за да се подсигориш си го поправи.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Колега на едни мой приятел само че на голф имаше пак така ама вече станаха 3 години от както го взе никой не му е правил проблем то дори в начало не знае че аз един ден викам дай малко да я разгледаме тази кола дърпам аз от страни тапицерията кво да няква дупка казвам му на него той вика не сам я забелязал и на скоро я завари изряза старата ламарина завари нова боядиса мястото и работата заспа ама до скоро кара така и ходи двапати в Турция.Но ти за да се подсигориш си го поправи.
Коментар
-
Добре де човек ама е на много гадно за работа място- човек трябва да легна в багажника за да го прави. Освен това като ида в сервиз и му кажа на оня да покрие това нещо не знам какво ще си помисли и дали няма да каже в полицията какво имам в колата.Въпроса ми е ако се случи да го видят какво може да стане
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар