Здравейте момчета,меката ми връзка сдаде багажа, ходих до един сервиз, в който ми казаха нещо доста странно, за това искам да го коментирам с вас.Механиците ми казаха, че някаква истинска за Фиат - 100Лв. Споменаха, че имат и ментаци по 30Лв.Това била крайна цена, която включва и труд.Общо взето, тая "ментето" ми се струва на прилична цена, но оригинала - в никакъв случай....
Говорим за консумативна част, за кола 94г. все пак, не мислите ли?Така, другото което искам да попитам - мъника стана доста по "ръмжащ" :D Пали си гумите като за последно, а и ръмжалка като такова. Оборотите ги пълни за части от секундата, а след 5,500 направо препуква - пълни душата истински
Въпроса ми е, ако си карам така известно време, има ли опасност да ме спрат рекетьорите с белите лебеди и ако ме спрат то за какво ще е? Да кажем, че вдигам шум - добре, но закона гласи от 16:00 до 22:00 няма ограничения за силният шум. Всичко по колата е изрядно, само това да го кажа ме притеснява. Та, дори и ако ме спрат, и не успея да изляза на глава с тях, каква евентуално ще е глобата (акт/фиш) символична сума, или не съвсем?
***Fiat Punto 1.2SX 94г.

Коментар