Здравейте, може ли някой да ми каже дали при смяна на ремъка се сменява и водна помпа и евентуално цена за смяна на ремък и каквото друго е необходимо /труд+части/.Фиат "Пунто"1.2, 75 к.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При смяна на ангренажен ремък сменява ли си и водна помпа??
Collapse
X
-
Ако ти работи няма смисъл да се сменя. Предполагам около 30-40 лева за твоята кола. На мен на бравото ми искат 80 лв...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Re: ангренажен ремък
XR600 написа:Здравейте,може ли някой да ми каже дали при смяна на ремъка се сменява и водна помпа,и евентоално цена за смяна на ремък и каквото друго е необходимо /труд+части/.Фият "Пунто"1,2 75к.с.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Като свалях главата лятото видях, че помпата се върти мазно като нова ролка за ангренажен ремък. Обаче се учудих, че може би е оригиналната помпа - имаше оня печат във формата на щит, който го имат повечето части по колата. Може ли да е изкарала 180000км?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Като свалях главата лятото видях, че помпата се върти мазно като нова ролка за ангренажен ремък. Обаче се учудих, че може би е оригиналната помпа - имаше оня печат във формата на щит, който го имат повечето части по колата. Може ли да е изкарала 180000км?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Аз съм на принципа "което работи да не бутам" като бях малък винаги исках да видя какво има в играчките ми, а сега само профилактично най-важните неща: масло, антифриз, накладки и тем подобни.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Новите водни помпи са с пластмасови турбинки... представете си за, какво иде реч! Моята се скапа десетина месеца след, като смених ангренажния ремък. И пак дадох пари като за смяна на ангренажа... Така, че вече си знам - сменям ангренажен ремък задължително с всички ролки, както и водна помпа!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар