Колеги някой сменял ли е този тампон и ако да, може ли да споделите как става, трудоемко ли е и.т.н.Тампона е на задния мост гледам, че май е заминал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тампон на заден мост на ТЕМПРА - за смяна
Collapse
X
-
Мисля че трябва да се свали задния мост и да се избие тампона,след което да се набие новият.По-добре да се сменят и четирите(за да не го сваляш пак по-нататък).Не е толкова трудно колкото изглежда стига да имаш инструменти,а и някой трябва да ти помогне със самото сваляне.COUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
-
Здравейте колеги. На мен ми се наложи да сменям такъв тампон. Беше предния на магарето. Има разлика в размера между преден и заден,. При мен беше заминал целия, даже гумата я нямаше. Въпреки това обаче рядко се усещаше. Относно работата : Минах без сваляне на моста, но си беше занимавка. В рамките на 5-6 часа приключих , като тук слагам и времето за направа на нещо като стяга. Имай предвид, че ако не е отцепена гумата от външната гривна ще видиш много зор. Затова моя съвет е, ако тампона е здрав по-добре не пипай. Не се притеснявай, че ще те остави на средя пътя. Тази болка търпи отлагане само дето дупките ще ти напомнят за проблема.TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар