Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви носачи за Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви носачи за Мареа?

Колеги кажете какви носачи да сложа на колата от подписа.Който ги е сменял да каже кои са хубави, защото ми казаха, че примерно BIRTH са евтини но много бързо сдават багажа.Благодаря на всички предварително.
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD

Re: какви носачи?

georgidinkov написа:
    Колеги кажете какви носачи да сложа на колата от подписа.Който ги е сменял да каже кои са хубави защото ми казаха ,че примерно BIRTH са евтини но много бързо здават багажа.Благодаря на всички предварително.
    Прочети в крайна сметка, хиляди пъти е обсъждано.Както се вижда, победителят е АЦ Метал...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...EE%F1%E0%F7%E8
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега, темите за носачите, гумите и маслата са най-дъвканите във форума! Посто използвай търсачката и напиши "носачи" и само чети! Даже има и тема с "класация" за носачи! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ециално аз си сложих Фрап, ако това има някакво значение!

Коментар

Гледам колегите са те подсетли да ползваш търсачката и аз мислех да го правя, ноне се налага.Само няклко думи от мен САМО АЦ МЕТАЛ незнам аз ли случих кво ама вече отиват към 60000 км. с тях вярно ,че се разхлопва изведнъж ама здрави са наистина.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

благодаря на всички колеги мерси

Коментар

Доколкото ми е известно АЦ Метал са турско производство и би било интересно какви носачи се вграждат серийно при фиатите произведени в Турция?Според мен щом са издържали 60К км по нашите пътища,то това говори за едно доста прилично качество.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

след много търсене в много теми стигнах до едно. носачи на Ас Метал или на Фрап

Коментар

Working...
              X