Колеги кажете какви носачи да сложа на колата от подписа.Който ги е сменял да каже кои са хубави, защото ми казаха, че примерно BIRTH са евтини но много бързо сдават багажа.Благодаря на всички предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви носачи за Мареа?
Collapse
X
-
Re: какви носачи?
georgidinkov написа:Колеги кажете какви носачи да сложа на колата от подписа.Който ги е сменял да каже кои са хубави защото ми казаха ,че примерно BIRTH са евтини но много бързо здават багажа.Благодаря на всички предварително.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Колега, темите за носачите, гумите и маслата са най-дъвканите във форума! Посто използвай търсачката и напиши "носачи" и само чети! Даже има и тема с "класация" за носачи! http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ециално аз си сложих Фрап, ако това има някакво значение!
Коментар
-
Гледам колегите са те подсетли да ползваш търсачката и аз мислех да го правя, ноне се налага.Само няклко думи от мен САМО АЦ МЕТАЛ незнам аз ли случих кво ама вече отиват към 60000 км. с тях вярно ,че се разхлопва изведнъж ама здрави са наистина.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Доколкото ми е известно АЦ Метал са турско производство и би било интересно какви носачи се вграждат серийно при фиатите произведени в Турция?Според мен щом са издържали 60К км по нашите пътища,то това говори за едно доста прилично качество.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар