Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Машинката на чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Машинката на чистачките

Здравейте... Въпроса ми е дали машинката на чистачките на Мареата 2.0 20v ми ще могат да издържан на двуперничистачки, защото тези определено не чистят добре и дали няма да се тормози или дори изгори..., а и от стария ми опел съм доволен от тези чистачки с две пера. Благодаря предварително

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
    ex:Opel Kadett 1.3
    ex:Fiat 125p
    ex:Москвич 412

Абе не виждам какво ще товарят повече, ама по-добре си купи едни хубави оригинални чистачки и жули.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Еми незнам може би щото са по тежки и да е товари само... ахах ок аре мода да изтрие темата

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
      ex:Opel Kadett 1.3
      ex:Fiat 125p
      ex:Москвич 412

Коментар

Lestat написа:
        Еми незнам може би щото са по тежки и да е товари само... ахах ок аре мода да изтрие темата
        1-во невиждам защо да се трие темата. Утре на някой ще му е полезна. 2-ро според мен има разлика в натоварването дали ще са с едно перо или две чистачките, по простата причина че повърхността на триене става двойно по-голяма с това и съпротивлението, което трябва да преодолее моторчето. А дали ще го преодолее това вече е друг въпрос.
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Щом натрупване от сняг на прозореца го преодолява,ще се справи и с такава чистачка,но при дълга работа как ще му повлияе "по-тежката" чистачка,това вече не знам.

Коментар

Реално погледнато първото перо минава върху мократа част на прозореца, второто минава по леко влажна, а при обратния ход вече прозореца ще е напълно сух, вероятно ще има натоварване, ама както решиш
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами колеги вече 2 години съм с такива чистачки и нямам за сега проблем дано и да нямам.Но неви казвам слагайте си казвам ,че аз нямам проблем незнам на вашите коли как ще е.
              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
              X