Моля помогнете. От скоро имам пунто. Оказа се че радиатора ми е за смяна т.к. в него се е прецакало някакво уплътнение и изтича водата. Ходих на няколко майстора но ми казаха че е непоправимо и трябва да се замени с нов. За това обаче ми искат около 160лв. Ако някои знае някакъв по евтин вариант моля да ми помогне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
радитор за Punto
Collapse
X
-
Re: радитор за Punto
Jarko написа:Моля помогнете. От скоро имам пунто. Оказа се че радиатора ми е за смяна т.к. в него се е прецакало някакво уплътнение и изтича водата. Ходих на няколко майстора но ми казаха че е непоправимо и трябва да се замени с нов. За това обаче ми искат около 160лв. Ако някои знае някакъв по евтин вариант моля да ми помогнеFiat Croma 1.9 MultiJet 120 hp
-
Добре е да напишеш къде е теча, какъв е модела на Punto-то и имаш ли климатик, за да може някой колега, който е в час да каже има ли вариант да се закърпи. По принцип радиатора и разширителния съд са един цял възел и връзката между тях не подлежи на ремонт. Аз смених целия радиатор заради спукана шийка на разширителния съд. Тогава (юни, 2005) цените бяха 60 лв. при Италианеца и 170 в Ал. ауто. Чарковете 2-ра употреба са въпрос на късмет. Понякога в моргите се намират и почти нови части. Ако стигнеш до търсене на радиатор 2-ра ръка, освен на Италианеца (бул. Овча купел 87 тел. 955 54 76) звънни и в АНКОЛ - 974 38 30, 973 70 71, 975 36 25.2.4 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар