Здравейте колеги нов съм във форума и искам да попитам нещо.Значи да ви се похваля по-напред, ВЕЧЕ СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА ФИАТ ПУНТО 55 SX, 1995-1996г, та значи имам едно въпросче ,значи забелязах,че когато карам със скорост до 120 км/ч. вичко си е ОК, обаче след 120 км/ч. волана започва да тресе леко това нормално ли е????и да питам защото моето Пунто е с обортомер та ан 5-та скорост при 4000-4500 оборота/мин. ми се струва, че бръмчи силничко.Нека някой който има такова пунто да сподели Пак и не само те..Ще съм ви много благодарен. МерсиП.С Извинявам се, ако не съм оцелил къде да си пусна темата. Благодаря !!! Модерирано.Промених заглавието на темата.Колега,прочети правилата на форума.От заглавието трябва да става ясно за какво се говори в темата.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко тресене над 120 км/ч при Пунто 55 SX
Collapse
X
-
Re: Здравейте колеги имам едно въпросче
закарай я на реглаж на предницата...15-20 лв. струва цялата процедура...ако не е това може да имаш небалнсирана гума...хехе а за бръмченето..ела да видиш бравата на 4500-5000 об. какво прави за малко да забравя да ти честитя придобивката със здраве да си я караш и много безаварийни километриRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
мерси за пожеланията ,еми ще направя първо баланса на гумите и ако пак е така ще ида да реглаж на предницата . Много съм благодарен за отговора а отностоно обортомера ...ехехехе добре значи да не се притеснявам дори да я напъна още повече нали ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Fiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
-
doomy написа:мерси за пожеланията ,еми ще направя първо баланса на гумите и ако пак е така ще ида да реглаж на предницата . Много съм благодарен за отговора а отностоно обортомера ...ехехехе добре значи да не се притеснявам дори да я напъна още повече нали ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Тресе ти щото на 120 вече почваш тук там да стъпваш по земята, повече не вдигай че ша ти олекне волана Шегувам се бре Може и да не е от гума макар че вероятността да е гума е най голяма, моето браво тресеше от разбит накрайник, така че оня дет щи прави стенда преди да ти вземе парите за нищо му кажи да ти огледа предницата , за да си смениш каквото трябва и тогава да отидеш при него за реглаж, а не два пъти да плащаш за няма нищо.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Тресе ти щото на 120 вече почваш тук там да стъпваш по земята, повече не вдигай че ша ти олекне волана Шегувам се бре Може и да не е от гума макар че вероятността да е гума е най голяма, моето браво тресеше от разбит накрайник, така че оня дет щи прави стенда преди да ти вземе парите за нищо му кажи да ти огледа предницата , за да си смениш каквото трябва и тогава да отидеш при него за реглаж, а не два пъти да плащаш за няма нищо.Fiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
-
Не се съмняваи в накраиник, и аз така се съмнявах ама тва излезе, провери си и него. Тка се беше разбил че гумата с крака кат я натисна и се клатеше, а не го чувах да тропа хич.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар