Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с боята на фиат линеа
Collapse
X
-
Re: Проблеми с боята на фиат линеа
petvp написа:Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?
-
petvp написа:Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?
Коментар
-
Scorpion_BV написа:petvp написа:Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?
Коментар
-
"Всеки дефект на боята на каросерията, който се появи в рамките на 3 години от датата на издаване на автомобила, ще бъде отстранен без заплащане на труда и материалите...". Това е извадка от гаранционната карта. Ако Ауто Италия, не решат проблема, съм намислил да изпратя писма до Турция и Италия, ако се наложи.Предполагам, че те ще обърнат повече внимание, все пак става въпрос за качеството на техните автомобили.
Коментар
-
petvp написа:Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар