Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с боята на фиат линеа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблеми с боята на фиат линеа

Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Проблеми с боята на фиат линеа

petvp написа:
    Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?
    Защо не се обърнеш към комисията за защита на потребителя или някоя телевизия.На тия от Ауто Италия е крайно време да им се даде урок.П.С. Тази лъскавата сграда до летището е скъпичка и няма пари за гаранция.

Коментар

petvp написа:
      Дайте ми съвет! Имам Фиат Линеа от около 4 месеца и забелязах, че боята по праговете и задните врати започва да се изтрива.От сервиза на Ауто Италия ми обясниха, че е от опесъчаването на пътищата и не го признават като гаранционна щета.Според мен това са пълни глупости.Пуснал съм писмо до началника на сервиза, но вече седмица отговор няма.Познайте дали следващата ми кола щее от Ауто Италия. Имал ли е някой подобен проблем и как се е справил?
      Дай снимки да видим за какво става дума. И виж си в гаранцията какво ти пише за такива повреди.
      KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
      Land Rover Discovery 2.5TD '94
      EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
      EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
      EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

Scorpion_BV написа:
        petvp написа:
        Дай снимки да видим за какво става дума. И виж си в гаранцията какво ти пише за такива повреди.
        За лаково покритие гаранцията май беше 2 години.

Коментар

Ако имаш пълно каско какво се тревожиш!Първо едната врата в нещо след време и другата! ТОва ако нищо не помога!
          F31 BMW 320d

Коментар

"Всеки дефект на боята на каросерията, който се появи в рамките на 3 години от датата на издаване на автомобила, ще бъде отстранен без заплащане на труда и материалите...". Това е извадка от гаранционната карта. Ако Ауто Италия, не решат проблема, съм намислил да изпратя писма до Турция и Италия, ако се наложи.Предполагам, че те ще обърнат повече внимание, все пак става въпрос за качеството на техните автомобили.

Коментар

Може би това с каското е решение, но все пак колата е на 4 месеца,та някак не ми се иска по този начин...

Коментар

От опита ми с ТМ-Ауто и по малко (за сега) Порше БГ, голям скандал с приемчика, разговор с техническия директор и нещата се оправят.ТМ ми смениха съединител на Авенсис на 28 000 км.!А писмо на Англ. до централата винаги помага! Но нека това е крайна мярка!
                F31 BMW 320d

Коментар

petvp написа:
                  Току що се видяхме с Авео/Явор също с Линеа/ и му споменах за проблема ти.Проблема според него е от по широката следа на задния мост от което гумата блъска водата и пясъка по задните врати и част от прага и това може да се избегне с декоративни прагчета калобрани които да се поставят пред задната гума на веждата и част от прага.Дори Авео си е взел днес от Христо от Ямбол.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                  X