Здравейте,купих си преди три дена невероятна красавица Fiat Bravo 1.9 JTD, 2000 g. Естествено има са някой тенически проблеми но съм в процес на отстраняване. Въпросът ми за нещо което много ме дразни. Първо купих я то Дупница, и там тъпаците бяха я вкарали в автомивка, а тъпаците в автомифката я минали навсякъде с параструйка. Ефекта няма да Ви казвам какъв е за всичко що е на ток. Но както и да е и това се оправя. Обаче от 4-ри дена не може да изсъне колата, и вече почва да мирише на мухъл. Много ме е страх да не мухляса и кво ли не правя. Държах я отворена, вчера и пуснах климатроника да върти жега вътре 3 часа, но нищо не помага. Някой имал ли е такъв проблем, и знае ли как да се справя. Имали някви препарати против тоя мухъл? Ще съм благодарен на всякакви съвети, готов съм да пробвам всичко.Мерси предварително.Колега, заглавието ти беше пример за съвсем неподходящо такова.Според правилата на форума, трябва да бъде поне малко описателно.За справка - ТУК, точка 1.7Редактирах го но по принцип това е твоя грижа
Модераторски екип на fiat-bg.org :
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар