Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за спортен (въздушен филтър) ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за спортен (въздушен филтър) ?

И така от скоро имам регистрация тука (защото отскоро имам фиат) и предварително се извинявам, ако въпроса не е за тази тема И така интересува ме ако си сложа спортен въздушен филтър имали файда от него, каква е, както какви са плюсовете и какви са минусите Ако си го купя от автомания (или темподобните магазинчета за псевдо тунинг) ще имали някакъв ефект ? Колата е Типо 1.6 карбуратор мерси предварително на всички
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Разбира се че ще има ефект, звука от мотора ще стане по добър! :D
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Porsche 944 S2
    http://www.valmcrae.snimka.bg/
    http://vbox7.com/user:val_mcrae
    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

е то тоBа е qсно 4е 6те по4не да реBе поBе4е интересуBа ме дали 6те по4не да BарBи поBе4е? разбира се qсно мие 4е нqма да е нqкакBа коренна разлика де , но Bсе пак има ли смисал да се даBат 40 - 50 лB само заради тоBа 4е 6те по4не дами 6уми поBе4е ?

Коментар

Ами пробвай първо без филтър. Ако има разлика - тогава слагай спортен. За няколко километра нищо няма да и стане на колата, освен ако не дрифтваш нарочно в пясък..))). А и цената??..)).. Преди години за Уно-то ми искаха около 120 лв. Кви са тия от 40 - 50...

Коментар

ами мойе и аз да се бъркам за цената де не знам не сам гледал скоро ама аз имам B предBид тиq дето са като конус и ги продаBат B по4ти Bси4ки магазин4ета за аBтоаксесуари особенно B горублqне Та затоBа питам имали смисал ако нqкои си е слагал такоBа jиBотно на колата

Коментар

Има разлика и то осезателна аз съм с такъв тъй като останах без кутия обаче върху него съм сложил още един пласт от филтърна материя.
            Обичам си работата.

Коментар

...

В един форум (май на Ровър беше) коментираха нещо от сорта, че не било добре да се слага спортен филтър на кола с климатик... Има ли нещо вярно в това изобщо, или може би само за ровърите се отнася?
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

не знам освен да е нещо само за Ровер-ите ама се стмнявам Имам приятел с Алфа 156 с климатроник и такъв филтър и не се е оплаквал нищо , освен от съединителче ама той няма нищо общо с филтъра

Коментар

конусите са за звук и респонс! смешно е да се твърди че колата върви повече)
                  "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Ами да де ама нали се води че е по-голям съответно повече въздух , съответно по добро горене, съответно повече вървене Поне по пътя на моята логика е така ама не съм сигорен за това питам

Коментар

Има резултат, но трябва да срежеш калника и да доведеш "пресен" въздух до самия филтър!
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

а може ли да се сложи на дизелак или ще стане като локомотив със звука
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                        X