Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно еърбег-а на Стилото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инфлация явно!Но проблема при мен тръгна по същия начин - като седне по-тежък човек и светваше, после като не возя никой около седмица се оправяше. Но сега си свети безгрижно нон-стоп и от диагностиката ми казаха същата тежка диагноза "Кантара". Явно е слаба част на модела.

Коментар

:D е и при мене беше така. То си свети, дори и не ми правеше впечатление. Ама сега като почна да ми пиука когато си реши и нема стане тая, ше го борим :D
      FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Значи от АИ потвърдиха диагнозата - кантара! Обаче ме заковаха с цена за смяна - 130, минимум!
        FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Сменя се за един час на паркинга пред блока или някоя сбирка (приготви си шестограма - мисля че беше 8-ца).

Коментар

Тъкмо и аз за това си мислех
            FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Тия в Ауто Италия са луди! На мен ми искаха 35лв. за труд за смяна на поленов филтър - смених си го сам за не повече от 5 минути. Той е в купето и е под жабката в една касета - само вадиш и пъхаш обратно. Та не се очудвам от цената. За диагностика при тях става ама за ремонт
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Здравейте, колеги. Аз имам същия проблем с кантара. Искам да ви попитам накоий знае ли дали като свети лампата еърбега ще се отвори при необходимост?

Коментар

При каквато и да е грешка при чек-а на еърбега, системата се дезактивира и никакъв еърбег няма да се отвори докато компютъра не получи отсякъде по веригата ОК.
                  Stilo 1.8 16V

Коментар

Колеги, един съвет от мен при тоя проблем. Като ви се появи съобщението и ви светне червената лампа първо бръкнете и разместете кабелите под пасажерската или шофьорската седалка за да видите дали има някакъв ефект. Ако има значи е от лошата връзка на кабелите и конекторите. Ако се съмнявате в кантара пробвайте с натискане на седалката да видите дали има ефект. Една тъпа бутилчица минерална вода под моята седалка ме изкара от нерви и вече бях започнал да мисля за повторно сменяне на кантара!
                    FIAT Stilo 1.9 JTD 115

Коментар

Working...
                    X