Инфлация явно!Но проблема при мен тръгна по същия начин - като седне по-тежък човек и светваше, после като не возя никой около седмица се оправяше. Но сега си свети безгрижно нон-стоп и от диагностиката ми казаха същата тежка диагноза "Кантара". Явно е слаба част на модела.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно еърбег-а на Стилото
Collapse
X
-
Тия в Ауто Италия са луди! На мен ми искаха 35лв. за труд за смяна на поленов филтър - смених си го сам за не повече от 5 минути. Той е в купето и е под жабката в една касета - само вадиш и пъхаш обратно. Та не се очудвам от цената. За диагностика при тях става ама за ремонтPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Колеги, един съвет от мен при тоя проблем. Като ви се появи съобщението и ви светне червената лампа първо бръкнете и разместете кабелите под пасажерската или шофьорската седалка за да видите дали има някакъв ефект. Ако има значи е от лошата връзка на кабелите и конекторите. Ако се съмнявате в кантара пробвайте с натискане на седалката да видите дали има ефект. Една тъпа бутилчица минерална вода под моята седалка ме изкара от нерви и вече бях започнал да мисля за повторно сменяне на кантара!FIAT Stilo 1.9 JTD 115
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар