Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой разглобявал ли е лостчето за светлините?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой разглобявал ли е лостчето за светлините?

Вчера загубих късите светлини, онзи ден дългите. От време на време проработват. Но все пак снощи се прибрах на габарити и халогени. Някой разглобявал ли е това лостче. Дали може да се оправи или трябва да се звъни по морги?Благодаря!

Re: Някой разглабял ли е лостчето за светлините?

Humppa написа:
    Вчера загубих късите светлини, онзи ден дългите. От време на време проработват. Но все пак снощи се прибрах на габарити и халогени. Някой разглабял ли е това лостче. Дали може да се оправи или трябва да се звъни по морги?Благодаря!
    колега сваля се цялата конзола с лостчетата и аз го имах този проблем свали го един колега от форума и го пооправи но само временно трябва си ново(втора употреба)
    Brava 100 16V '99

Коментар

batinkata написа:
      Humppa написа:
      Вчера загубих късите светлини, онзи ден дългите. От време на време проработват. Но все пак снощи се прибрах на габарити и халогени. Някой разглабял ли е това лостче. Дали може да се оправи или трябва да се звъни по морги?Благодаря!
      колега сваля се цялата конзола с лостчетата и аз го имах този проблем свали го един колега от форума и го пооправи но само временно трябва си ново(втора употреба)
      Твоето беше направо изгоряло и стопило всичко Колега Humppa преди да си купиш от моргата нищо не пречи да се поизмъчиш малко като го свалиш и се опиташ да го оправиш Засега водя с 4 на 1 срещу тези лостчета, така че има надежда
      BMW E90 320D
      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

При мен беше същото като при теб. След като свалих всичко, почистих и видях, че на една от пластинките не винаги прави контакт. Реших да не рискувам, защото не е ясно колко щеше да издържи. Взех си от италианеца срещу 40лв. Сега не знам какви са цените, аз го купувах през Декември.Ако не ти се занимава, търси втора употреба.
        Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

blagun написа:
          Засега водя с 4 на 1 срещу тези лостчета, така че има надежда
          Спам: Давай, заложил съм на 6:2 за тебе! Край на спама. Това което не си оправил какво му е било - тотално стопено?

Коментар

blagun написа:
            batinkata написа:
            Humppa написа:
            Твоето беше направо изгоряло и стопило всичко Колега Humppa преди да си купиш от моргата нищо не пречи да се поизмъчиш малко като го свалиш и се опиташ да го оправиш Засега водя с 4 на 1 срещу тези лостчета, така че има надежда
            да аз продължавам да си карам с такова лостче и засега няма проблем(да чукна на дърво) :D
            Brava 100 16V '99

Коментар

ето тук има известно упътване за отстраняване на този проблем ... може на някой да му е от ползаhttp://www.fiatforum.com/bravo-brava...eadlights.html
              Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Благодаря за линка! Полезен е. Цената на нов комплект лостчета е 130 лв, за това ще разглабям и почиствам!

Коментар

Много полезна информация, между другото чистачката ми спира където иска веднага като изключа лоста и работи само на една степен, дали е от лоста или е моторчето защото като е сухо стъклото се движи много бавно, извинявам се че не е по темата
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Имаше подобна тема, оказа се от лоста, беше пипано лостчето, но пипано не както трябва... първо отказали някои степени, работели само най-бързите, нещо такова.... дали пък не беше ти с тази тема тогава? не мога да се сетя.....

Коментар

Днес се хванах и си разглобих лостчето за светлините/чистачки, противно на очакванията ми се оказа много просто като устройсво вътре, почистих го хубаво с контактен спрей имаше някаква гадно-зелена на цвят смазка, никъде не видях да има разтопено или нагоряло. Преди, като беше на колата отказаха светлините и затова го смених с друго, но е много ужулено и си мисля, дали това почистване е помогнало и има ли смисъл да го сменям, защото е доста играчка, докато разглобя волана, еърбека и др. глупости.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                      X