Здравейте, колеги имам нужда от помощ, счупен ми е корпусът на скоростният лост на Бравото и сега съм го вързал целия със тел намерих същия от една блъсната Мареа /изправен завой със 170 км/ч. шофьора оцелял само с два шева на главата/, но не можах да го демонтирам, ако някой даде съвет.Благодаря преварително. Това е частта, която е оградена с кръгче.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля корпусът на скоростният лост
Collapse
X
-
И аз имам същия проблем и карам вече две години с механизъм стегнат със свински опашки! А относно разглобяването - става отдолу, под колата. Затова и не съм се хванал да го оправям. Между другото, при теб дясната страна ли е счупена? Аз като смених една пластмасова джаджа, която е върху ябълката на най-горния механизъм нещата се пооправиха, но винаги си имам резервни свински опашки в жабката - за всеки случай!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:И аз имам същия проблем и карам вече две години с механизъм стегнат със свински опашки! А относно разглобяването - става отдолу, под колата. Затова и не съм се хванал да го оправям. Между другото, при теб дясната страна ли е счупена? Аз като смених една пластмасова джаджа, която е върху ябълката на най-горния механизъм нещата се пооправиха, но винаги си имам резервни свински опашки в жабката - за всеки случай!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Изпод колата се сваля, но преди това се сваля цялата генерация, че се пада точно над нея.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
До колкото знам - не. Мойте майстори се жалваха точно от това и ми пожелават никога да съм нямал проблеми със скоростния лост, че било голям гърч...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Все се надявах че отгоре някак ще се смени това нещо но явно няма да стане сега се обаждах на човека с блъснатата Мареа каза че като извади двигатела ще обърне колата и тогава ще отида да разлобявам а до тогава ще карам така пък каквото стане не знам и дали ще се справя със монтажа нямам много условия а пък нашите маистори яко дерат.Bravo TD100
Коментар
-
Писал съм и в друга тема. Часта съм я сменял нова голямата пластмаса струваше към 25 - 30 лв. а втуклата на малката ябълка 2.50 лв. Както каза колегата трябва да се свали генерацията или да се отхлаби и да висне. Има една предпазна ламарина; сваля се и се достига го винтовете. Друг начин няма мъчил съм го много. УспехFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
pakumba написа:и аз бях пускал такава тема. писах дори във форума на хит ко и той ми каза, че отгоре се работело. да ама аз махах барчето между седалките и единственото, което се видя е един дунапрен около лоста на скоростите. под него не знам какво има, но и аз стигнах до извода, че отдолу се прави. а отдолу се пада под едни алуминиеви кори, нали? занитени и тоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Interceptor написа:Развиваш винта на жилото и готово. Няма опасност да го изпуснеш или нещо такова.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар