Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся една част от Брава/Браво/Мареа ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся една част от Брава/Браво/Мареа ТД100

Колеги,видях се в прилючение да си намеря едно нещо по автоморгите.Та ако някой е сменял маслената помпа и го е запазил бих си го купил с удоволствие.прилагам снимка какво точно ми трябва.
    Прикачени файлове

Това е нещото към което се навива масления филтър и се присъединяват двата маркуча които водят и отвеждат маслото до масления радиатор нали?Пиши какво му е и защо искаш да го сменяш.Съветвам те да разшириш търсенето по модели.Примерно ТД75 и нещо друго иТалянско
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Това е нещото към което се навива масления филтър и се присъединяват двата маркуча които водят и отвеждат маслото до масления радиатор нали?Пиши какво му е и защо искаш да го сменяш.Съветвам те да разшириш търсенето по модели.Примерно ТД75 и нещо друго иТалянско
      Ами май само на тд100 го има. Тия другите са без радиатор ако не се лъжа.При мен на Мареата липсва - по-точно не е същото и за това ще го сменям

Коментар

Виж в темите за продава - "Продавам браво/а, мареа на части ники" Има цял двор само с бравота и със сигурност ще го има това само ще трябва да се договорите за цена. Според мен взима адски евтино аз вече съм пазарувал от него...
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
          Виж в темите за продава - "Продавам браво/а, мареа на части ники" Има цял двор само с бравота и със сигурност ще го има това само ще трябва да се договорите за цена. Според мен взима адски евтино аз вече съм пазарувал от него...
          Абе аз гледах и до драгичево ходих, но не се разбрахме с колегата (нещо се объркахме за какво иде реч), а аз 100 при Ники или 150 при данчо няма да дам за това нещо, като нова помпа при Хитко е 150лв без отстъпката.Местя си темата, защото по-погрешка съм я пуснал в грешен раздел и сега го видях.

Коментар

1115 написа:
            crush написа:
            Абе аз гледах и до драгичево ходих, но не се разбрахме с колегата (нещо се объркахме за какво иде реч), а аз 100 при Ники или 150 при данчо няма да дам за това нещо, като нова помпа при Хитко е 150лв без отстъпката.Местя си темата, защото по-погрешка съм я пуснал в грешен раздел и сега го видях.
            Само за информация да спомена ,че това нещо което искаш да купиш се продава отделно от маслената помпа.
            Lancia Kappa 2.0 20V
            БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

сега ако кажеш и къде - цена няма да имаш.

Коментар

Един пич дойде тази събота и взе масления радиятор,интерколера и тази джаджа за 130лв.

Коментар

И на TD75 го има ,и този двигател има маслен радиатор.
                  fiat Brava 1,9TD 75 -октомври 1998

Коментар

Working...
                  X