Колеги,видях се в прилючение да си намеря едно нещо по автоморгите.Та ако някой е сменял маслената помпа и го е запазил бих си го купил с удоволствие.прилагам снимка какво точно ми трябва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся една част от Брава/Браво/Мареа ТД100
Collapse
X
-
Това е нещото към което се навива масления филтър и се присъединяват двата маркуча които водят и отвеждат маслото до масления радиатор нали?Пиши какво му е и защо искаш да го сменяш.Съветвам те да разшириш търсенето по модели.Примерно ТД75 и нещо друго иТалянскоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Това е нещото към което се навива масления филтър и се присъединяват двата маркуча които водят и отвеждат маслото до масления радиатор нали?Пиши какво му е и защо искаш да го сменяш.Съветвам те да разшириш търсенето по модели.Примерно ТД75 и нещо друго иТалянско
Коментар
-
Виж в темите за продава - "Продавам браво/а, мареа на части ники" Има цял двор само с бравота и със сигурност ще го има това само ще трябва да се договорите за цена. Според мен взима адски евтино аз вече съм пазарувал от него...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Виж в темите за продава - "Продавам браво/а, мареа на части ники" Има цял двор само с бравота и със сигурност ще го има това само ще трябва да се договорите за цена. Според мен взима адски евтино аз вече съм пазарувал от него...
Коментар
-
1115 написа:crush написа:Виж в темите за продава - "Продавам браво/а, мареа на части ники" Има цял двор само с бравота и със сигурност ще го има това само ще трябва да се договорите за цена. Според мен взима адски евтино аз вече съм пазарувал от него...Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар