moldovanov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какви летни гуми карате?
Collapse
X
-
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
Ами като се замислиш май е по - добре да си вземеш гума за която поне са писали нещо и са я тествали, от колкото да си вземеш такава която изобщо не влиза в класацията (визирам lassa, debica, fulda). Аз няма пари да си купя Continental EcoContact 3 която е първата в класацията. Но ако погледнеш мога да си купя BFGoodrich Touring за повече пари от моята и да е с по лоши качества, ама всеки "разбирач" ще ми каже че BFGoodrich е много хубава гума. Нека е по-хубава. P.S. Като правим уговорката че говорим за размер 155/70/13. За другите размери си има други класации.Временно карам Punto докато събера пари за Ferrari
Коментар
-
аз продължавам да си карам с BF GoodRich Touring G...с тези гуми я купих колата...в много окаяно състояние са /много износени/ ама пак супер ме кефи как спира примерно...от 80 до 0км/ч ми цепна за по малко от 10м...и то без да се сурнат което определено ме учуди супер много като знам на старт примерно как се въртят като луди...но сякаш се замислих дали да ги сменям с мишлен или да не си взема пак такива...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Да си довърша започнатата тема Гледах, събирах мнения, в Adac четох и реших въпроса. Взех си Maloya Futura Primato. Впечатленията ми вече втора седмица са отлични! На сухо, на мокро, до момента не мога да кажа нещо лошо и ако тези ми впечатления не се променят - определено залагам на тази марка.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
moldovanov написа:Ами като се замислиш май е по - добре да си вземеш гума за която поне са писали нещо и са я тествали, от колкото да си вземеш такава която изобщо не влиза в класацията (визирам lassa, debica, fulda). Аз няма пари да си купя Continental EcoContact 3 която е първата в класацията. Но ако погледнеш мога да си купя BFGoodrich Touring за повече пари от моята и да е с по лоши качества, ама всеки "разбирач" ще ми каже че BFGoodrich е много хубава гума. Нека е по-хубава. P.S. Като правим уговорката че говорим за размер 155/70/13. За другите размери си има други класации.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
somebody написа:Да си довърша започнатата тема Гледах, събирах мнения, в Adac четох и реших въпроса. Взех си Maloya Futura Primato. Впечатленията ми вече втора седмица са отлични! На сухо, на мокро, до момента не мога да кажа нещо лошо и ако тези ми впечатления не се променят - определено залагам на тази марка.RIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
-
Lane Staley написа:Днес си взех 2 броя BF Goodrich Profiler2 Чувам добри отзиви за тях, а и с една приятна отстъпка ми излязоха по 63 лв броя Задните ми са Ласа, но от миналото лято когато бяха предни имам много добро впечатление от тях.
Коментар
-
ivan_dmx написа:Lane Staley написа:Днес си взех 2 броя BF Goodrich Profiler2 Чувам добри отзиви за тях, а и с една приятна отстъпка ми излязоха по 63 лв броя Задните ми са Ласа, но от миналото лято когато бяха предни имам много добро впечатление от тях.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Тъй като гумата е много важно нещо за сигурността /а сигурността е преди всичко/ карал съм и ще карам с Bridgestone Potenza RE 720 каквито и коли да имам.Държат много здраво. Особенно на мокро. Забравих какво е аквапланинг с тях.Имал съм и много други но тези са най, най...Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар