Разби ми се паразитната ролка на ремъка на алтернатора.В магазина казаха 64 лева егати ролката да не е от цирконии.Някои знае ли да продават някъде втора употреба със запазен ресурс.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Паразитната ролка на ремъка.
Collapse
X
-
Re: Паразитната ролка на ремъка.
andrey4848 написа:Разби ми се паразитната ролка на ремъка на алтернатора.В магазина казаха 64 лева егати ролката да не е от цирконии.Някои знае ли да продават някъде втора употреба със запазен ресурс.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Паразитната ролка на ремъка.
Yavor написа:andrey4848 написа:Разби ми се паразитната ролка на ремъка на алтернатора.В магазина казаха 64 лева егати ролката да не е от цирконии.Някои знае ли да продават някъде втора употреба със запазен ресурс.Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Стара ролка не се слага, влез в сайта цените са супер Между другото някой поръчвал ли е от тези пичове, че цените им са много по-надолу от други напр. заден амортисьор кат за мен кофап е 45лв ли кво беше, не ги знам сериозни ли са...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Стара ролка не се слага, влез в сайта цените са супер Между другото някой поръчвал ли е от тези пичове, че цените им са много по-надолу от други напр. заден амортисьор кат за мен кофап е 45лв ли кво беше, не ги знам сериозни ли са...Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
van_dal написа:Стара ролка не се слага, влез в сайта цените са супер Между другото някой поръчвал ли е от тези пичове, че цените им са много по-надолу от други напр. заден амортисьор кат за мен кофап е 45лв ли кво беше, не ги знам сериозни ли са...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ilkoD написа:Имам такова типо, слагах разни метални, държат по 1 година,последно се ядосах и взех пластмасова (17лв.) и вече 2 г.карам без никакви проблемиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
dudulia написа:van_dal написа:Стара ролка не се слага, влез в сайта цените са супер Между другото някой поръчвал ли е от тези пичове, че цените им са много по-надолу от други напр. заден амортисьор кат за мен кофап е 45лв ли кво беше, не ги знам сериозни ли са...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Това е консуматив на мотора с, който не бива да правите компромиси! Като се циганиш за 64лв, дай още толкова и си купи колело! По-евтино ще ти излиза за подръжка! Калпава ролка може да ви остави на път, или да ви причини сериозни главоболия. А за ролките на ангренажа пък не искам да започвам да говоря! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Вече на цени не се учудвам, комшията смени на астрата си ролката са 64 лв., синът ми има клио и не му работи вентилатора на охлаждащия радиатор и сега се дръжте да не паденете от цена - 212 лв. с отстъпка по комшийски 190 лв. за едно ел моторче с перка а то по размер е колкото на парното от жигула само дето преката му е по-голяма, накрая намерих от моргата за 30 лв. и си решихме проблема, така че в "Цурвуландия" , както се изразява оне дебелия дето се прави на певец и жури в Music idol, нищо вече не ме учудва.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар