Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за задната чистачка на Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за задната чистачка на Брава

Смених си предните, но задната е някаква по-различна. От къде да купя такава, специално за Фиат ли трябва да е или може и друга? Пък и много малка са я направили, мисля по-голяма да взема, но самия начин на закрепване е различен от предните.

Смени само перото. Не цялата чистачка.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
      Да бе, за перото става въпрос - не съм свалял цялата, но е по-различно от предните.

Коментар

mvmrik написа:
        Lane Staley написа:
        Да бе, за перото става въпрос - не съм свалял цялата, но е по-различно от предните.
        Имам предвид, да смениш само гумената част - тази която е в контакт в стъклото. Не рамото. Просто издърпваш гумената част и слагаш нова.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
          mvmrik написа:
          Lane Staley написа:
          Имам предвид, да смениш само гумената част - тази която е в контакт в стъклото. Не рамото. Просто издърпваш гумената част и слагаш нова.
          е да, ама аз искам да си сложа по-дълга чистачка

Коментар

е за какво ти е по-дълга се назад ли ще караш :D
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              е за какво ти е по-дълга се назад ли ще караш :D
              еми в момента е изключително малка, а гледам че има място за двойно по-голяма

Коментар

Ами не знам твоя работа, ама то рамото покрива крилото на чистачката с по-дълга ще се получи малко грозна работа, иначе тя като хване куката и от автубус ако искаш сложи
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

mvmrik написа:
                  гледам че има място за двойно по-голяма
                  Колега, сигурен ли си че си с оригиналното рамо, а не си с някое по-малко от друга кола? Защото ако е то, определено няма място за по-дълга чистачка - в горната част ще мие област през която не гледаш, защото физически ти е скрита от погледа, а в страничните части няма да може да поеме извивката на стъклото и на практика няма да мие нищо

Коментар

От ЕВРО 07 си купих рамото и чистачката на Мареа-та само за 21лв. Ако е като на Брава-та взимай и си сменяш, кеф ти перото кеф ти цялата :D
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V

Коментар

slun666 написа:
                      От ЕВРО 07 си купих рамото и чистачката на Мареа-та само за 21лв. Ако е като на Брава-та взимай и си сменяш, кеф ти перото кеф ти цялата :D
                      Едва ли ще е същата,ти си с комби,а Брава е седан.Но нищо не пречи да провери.

Коментар

и аз сам си сменял само перото 2лв.и си е перфектнося за отпреде се чудя каква марка да си земабаща ми си зе за аудито ВАЛЕО и са бая добри дайте идеи
                        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

До миналата седмица валеото бяха на промоция в тази верига на сините хипермаркети (правила да не става реклама) та и аз едва като ги намалиха от 18 на 16 се навих на валео и съм много доволен, ама то и преди с тези от 3,50 лева комплекта бях много доволен през първите 3-4 месеца. Френското дано не е като китайското след три месеца.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Аз съм с някви незнайни от друга верига магазини(пак правилото за рекламата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ),но цяла зима и сега са перфектни....За задната чистачка само перо си зимаш 1метър и го режеш,колкото ти е дълго рамото...Взимай от силиконовото... !!!
                            Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                              Аз съм с някви незнайни от друга верига магазини(пак правилото за рекламата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ),но цяла зима и сега са перфектни....За задната чистачка само перо си зимаш 1метър и го режеш,колкото ти е дълго рамото...Взимай от силиконовото... !!!
                              Това е правилният избор. Да добвя само- не вземай графитно перо, че много трака по стъклото докато чисти , аз направих тая грешка , ама ще го сменя със силиконово .
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                              X