Смених си предните, но задната е някаква по-различна. От къде да купя такава, специално за Фиат ли трябва да е или може и друга? Пък и много малка са я направили, мисля по-голяма да взема, но самия начин на закрепване е различен от предните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за задната чистачка на Брава
Collapse
X
-
mvmrik написа:Lane Staley написа:Смени само перото. Не цялата чистачка.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:mvmrik написа:Lane Staley написа:Смени само перото. Не цялата чистачка.
Коментар
-
mvmrik написа:гледам че има място за двойно по-голяма
Коментар
-
До миналата седмица валеото бяха на промоция в тази верига на сините хипермаркети (правила да не става реклама) та и аз едва като ги намалиха от 18 на 16 се навих на валео и съм много доволен, ама то и преди с тези от 3,50 лева комплекта бях много доволен през първите 3-4 месеца. Френското дано не е като китайското след три месеца.
Коментар
-
etorrent написа:Аз съм с някви незнайни от друга верига магазини(пак правилото за рекламата Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 ),но цяла зима и сега са перфектни....За задната чистачка само перо си зимаш 1метър и го режеш,колкото ти е дълго рамото...Взимай от силиконовото... !!!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар