колеги колко горе долу струва предно стъкло за фиат браво с монтажаМодерирано.Заглавието на темата е променено за по голяма яснота.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за предно стъкло на Фиат Браво.
Collapse
X
-
150-170лв. е в търново, ама стъклата дето ги слагат са големи боклуци, внос от турция, задължително искай гаранция и прегледай като го сложат дали не криви образа, на служебната корса такова бяха сложили, че се едно караш с 5 диоптъра очила Yellow_Flash_Colorz_PDT_30--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Важно е и как го монтират. Имах ядове с некъдърно залепено задно стъкло. След седмица го отлепиха и уж го залепиха по правилно(отврат, реве ми се) счупиха ми кората на задния капак,счупиха ми едното ухо на моторчето на чистачката и ключалката с дръжката на капака. И всичко това от раз. Тези хубостници са от Кобра Автостъкла в ж.к. Левски. Иначе в централния офис на 1-ва Бългърска Армия (зад гробищата в Орландовци) пипат много бързо и майсторски. А като цена - за задното стъкло с реотан и монтаж 153лв. Има и опция заявка по интернет и идват до 3 дни на място. Мисля че имаше и промоция, някаква отстъпка ако е заявено по Нет-а.Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар