На какво може да се дължи трудното влизане на скоростите,особено на 1 и 2-а?Маслото е сменяно,пълна синтетика на ФИНА.Става върос за фиат пунто 1.2,2002г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростите влизат трудно
Collapse
X
-
Глупости, на почти всяко Пунто включването на първа особено сутрин е трудно!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto75MPI написа:Глупости, на почти всяко Пунто включването на първа особено сутрин е трудно!Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Аз нямам проблеми нито с 1ва,нито с 5та ....нито зима,нито лете....А относно смяната на маслото...писано е доста....Трансмисионното масло трябва да е катранено червено....и то трява да е винаги до необходимото ниво...Успех !!ППС...Тва което виждам при вас колеги е,че всичките са модификация 1.2 нз дали е от значение !!!
Коментар
-
Абсолютно същият проблем имам..Колата е купувана почти нова, първо я е карала майка ми (тя се оплакваше си спомням), сега аз я карам ...същото. Всичко и смених, баща ми на времето също и е сменял...не може и не може да се оправи. Със точно 1-2ра и 2ра-1ва (трябва да съм напълно спрял). Майка ми навремето си спомням, направо ускори на 1ва, после директно 3та.Но със задната нямам ядове. Влиза като у млада булка :DОтносно модификацията - Punto mk1 .....1.2 :D
Коментар
-
Радвам се че попаднах на тази тема, бях се притеснил по едно време че ми има нещо на скоростната кутия. Имам абсолютно същия проблем на същия 1.2 двигател.П.С. Бях чел някъде че масло на скоростна кутия на Фиат Пунто се сменя на 100 000 км. Най вероятно проблема няма да се реши, но поне можем да запазим скоростните си кутии в добро състояние.Временно карам Punto докато събера пари за Ferrari
Коментар
-
да, нормално е. не значи, че съединителя на всички е за смяна! преди да си взема моето, четох само немски сайтове за този модел. имат едни таблички с минуси и плюсове на моделите. при минусите почти навсякъде четох, че скоростите трудно влизат.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар