Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брони и прагове за БРАВО ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брони и прагове за БРАВО ?

Здравейте,искам да купя предна броня някаква по хубава от ХГТ или на 1.9 ГТД гледам пак е различна и едни прагове пак такива заводски но по хубави.А също така и задна броня мисля,че има разлика...Можете ли да ми кажете от къде да купя,че за тез модели брони нещо не ги срещам...Не искам някви тунинги снегорини...заводските дето са но по хубавите...дано ме разбрахте,че купих на сестра ми фиат и искам да го вкарам във вид...Така както си формулирал заглавието колега не става ясно какво е питането.Моля коригирай заглавието и прочети правилата за пускане на нова тема.Модераторски екип на fiat-bg.org.
    ...

Аз по принцип съм ги чел правилата ама като я пуснах темата беше доста късно ии....Сега би трябвало да е по добре Лек ден от мен и ако може да ми помогнете все някой знае къде се продават.....
    ...

Коментар

http://www.lester.it/uk/catalogo_marca.asp?marca=Fiat
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Добре бе хора ако никому господ строшите предната броня на ХГТ от къде ше купите друга....?????И един въпрос за обикновенно браво нали ше стане броня от ХГТ или ГТД или от мареа...???Тоя сайт е в Италия нейде
        ...

Коментар

Тури му пепел сам си пиша в темата но както и да е....Искам да кажа,че намерих търсените ми части и то не един два комплекта...и други глупости намерих ако някой се интересува да пише....
          ...

Коментар

Май има разлика между браво и мареа, бронята ще ти дойде малко по-къса откъм калниците с 2-3 см, ама може и да стане успех
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              Май има разлика между браво и мареа, бронята ще ти дойде малко по-къса откъм калниците с 2-3 см, ама може и да стане успех
              Ами незнам аз мисля да не пробвам от Мареа намерих от браво ГТД....значи каква е цялата мания значи разцъквам из обявите и гледам продава се Браво ГТД гледам го и викам ааа е такива брони трябва да взема за бравото което купих на сестра ми....намерих в една автоморга "ДАРО" но ще мина и през "италянеца"....То тия брони са в пъти по хубави от обикновеннните за браво 1.6,1.8 а с тия новите брони са доста хубави автомобили...някой слагал ли на обикновенно Браво такива брони и прагове.....лека от мене
              ...

Коментар

Working...
              X