Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблеми с пунто-прекъсва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблеми с пунто-прекъсва

здравейте!зна4и имам много странен и сериозен проблем-имам фиат пунто 1и1 моноинжекц.55коня-от 2 години насам колата след като я кара6 50тина км по4ва да прекъсва-натиска6 педала на газта а тя по4ва да придърпва и подска4а-ло6ото е 4е я карах 2 пъти на елком а те ни6то не разбраха-вси4ко и било ок и т.н,да сум я закарал като по4не да прекъсва-ама несъм магьосник да знам кога 6те по4не да прекъсва!!!смених и филтрите,из4истих цялата система(тръби4ките),ходих за ламбд сонда но ми казаха 4е 4ак такова прекъсване неможе да стане от нея!?!Оня ден и сложих друга помпа-първоначално и се стори 4е проработи,но после пак запо4на да прекъсва?!новата помпа бе6е от 1и3 а моята е 1и1-има ли някакво зна4ение това?незнам какво да правя ве4е?на ло6ото е 4е при градски условия няма проблеми но тръгна ли на дълъг път е ад-немога да изпреваря нито една кола за6тото как и дам пове4е газ и по4ва все едно да дави и сеца?гася от клю4а паля -работи добре 10тина минути и пак съ6тото-4есно казано ми е идвало да я прасна в някое дърво!надявам се да има някои тук които може да ми даде поне съвет какво да я правя-повярваите-да тръгне6 на дълъг път с такава кола е предизвикателство!!!!а не спорт!4акам светлината в тунела-само да не се окаже насре6тен влак))!
    Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
    Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
    Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

виж да не са бобините здухали нещо

Коментар

пунто

незнам какво може да повлияят бубините за прекъсването?

Коментар

нали те палят бензина

Коментар

палят го но колата е запалена и върви-след 40-50км каране по4ва да прекъсва и като и свалихме филтъра и напръскахме с гориво се каза недостиг на гориво

Коментар

Пишеш, че колата е тествана с Елкон но това е тестер за запалителната система!А проблема, както казваш идва от липса на бензин!? Доста неясно!При подобен проблем, пьрво трябва да се провери налягането на горивото / в рамките на 0.8-1.0/ и ако има отклонения, регулатор на налягането! Проверете и изправноста на MAP-сензора!

Коментар

пунто

благодаря за отговора-6те пробвам

Коментар

Re: пунто

Коментар

вси4ко ми е ясно само не разбрах ква е тая лириница а и несъм тук на езикова култура колега 4е да си правим забележки!аре наслука

Коментар

puntotras написа:
                    вси4ко ми е ясно само не разбрах ква е тая лириница а и несъм тук на езикова култура колега 4е да си правим забележки!аре наслука
                    Как да е колега ... просто имаме си буквите Ш Щ Ю Ч .... които ако не занеш къде са на клавиатурата как пишеш официално писмо а? Но как да е ....
                    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

бре вие направихте световен проблем :D

Коментар

Никой не прави световен проблем, форума си има правила, които важат за всички. Поствайки тук и очаквайки някой да ти помогне, поне от уважение би било добре да спазваш изградените правила. Никой не се заяжда, забележката беше уместна. Нека да спрем по този въпрос и обърнем повече внимание на конкретния ти проблем.

Коментар

ок разбрах!сега след като смених бензиновата помпа я пробвах-кара 2-3 мин без проблем и пак започна да прекъсва и то доста яко,изгасих я пак я запалих и не ми е правила проблем вече градско-ще я пробвам и извънградско и дано се е оправила гадината че ми скъса нервите

Коментар

На коя страна се отвива даржача който държи помпата
                            FIAT PUNTO 1.2 MPI 75

Коментар

Да точно за него натиска ли се и тогава да се варти
                              FIAT PUNTO 1.2 MPI 75

Коментар

Working...
                              X