Здравейте , искам да питам дали някой знае за типото от подписа ми дали има единия от двата споменати сензора и каде се намира тъй като ми се струва че имам проблем с него Поздрави на всички Фиат колеги и фенове
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Здравейте , искам да питам дали някой знае за типото от подписа ми дали има единия от двата споменати сензора и каде се намира тъй като ми се струва че имам проблем с него Поздрави на всички Фиат колеги и фенове
Благодаря на колегите за отговора , а за тези които в бъдеще могат да попитат същото за този модел : има само датчик за въздуха който е една пъпка на моноинжекционната дюза.П.С. това го разбрах от майстор който се наложи да ми прави спирачките ден след като бях пуснал запитването Благодаря на колегите още веднъж
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Аз пък си мисля че имаш МАП,шлаухата му влиза в една алуминиева кутия на която пише Digiplex,ако не се лъжа.Няма кола която да е с инжекционно впръскване и да няма МАП или МАФ ,а някои са и с двете
Има коли с инжекционно впръскване, които нямат МАП или МАФ. Количеството въздух се определя косвено по отварянвто на дроселовата клапа и температурата на въздуха. Моята кола както и на колегата са такива. Маркуча който влиза в DIGIPLEXa е да определя предварението на искрата, според натоварването на двигателя. ДИГИПЛЕКСа е запалването на колата. Инжекциона е отделно. При мен двете са еднио цяло.
FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар