Здравейте , искам да питам дали някой знае за типото от подписа ми дали има единия от двата споменати сензора и каде се намира тъй като ми се струва че имам проблем с него Поздрави на всички Фиат колеги и фенове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАП или МАФ сензор
Collapse
X
-
Re: МАП или МАФ сензор
asus написа:Здравейте , искам да питам дали някой знае за типото от подписа ми дали има единия от двата споменати сензора и каде се намира тъй като ми се струва че имам проблем с него Поздрави на всички Фиат колеги и феновеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Благодаря на колегите за отговора , а за тези които в бъдеще могат да попитат същото за този модел : има само датчик за въздуха който е една пъпка на моноинжекционната дюза.П.С. това го разбрах от майстор който се наложи да ми прави спирачките ден след като бях пуснал запитването Благодаря на колегите още веднъжFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Има коли с инжекционно впръскване, които нямат МАП или МАФ. Количеството въздух се определя косвено по отварянвто на дроселовата клапа и температурата на въздуха. Моята кола както и на колегата са такива. Маркуча който влиза в DIGIPLEXa е да определя предварението на искрата, според натоварването на двигателя. ДИГИПЛЕКСа е запалването на колата. Инжекциона е отделно. При мен двете са еднио цяло.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар