днеска като си правех разни проверки и съвсем случайно поглеждам жилото на газта ивидях това ’изяждане’някой сменял ли е жило на Браво 1.8 с климатик?да сподели впечатления .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Я вижте какво ми става с жилото на газта
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
Коментар
-
много неприятно колега, освен да откачиш жилото и да се завари тръбичката друго не виждам, това май е мед или месинг не мога да вдяна от тука, трява да погледна мойта как е ама при мен беше по-различно.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
u_bo
1115 написа:моето жило е без тази месинговата джаджа, това ми прилича като на 1.6 16V мотор
Коментар
-
u_bo
Коментар
-
Здравей колега какво стана със жилото, как го оправи?При мен излезе проблем точно на същото място, но при мен тази джаджа е пластмасова и не е крива, абе доста е по-различна и миналата събота сменях термостата и в един момент реших да подам газ от клапата при двигателя и жилото заседна там, оказа се че се е счупила пластмасовата шлаухка през която минава жилото, та затова питам и аз какво да го правя, за сега съм го закрепил, ама не ме кефи така....ако си измислил някакво решение моля сподели.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
u_bo
вашите май са след 98 годинаоня ден видях едно браво 1.8 и ми направи впечатление жилото като вашетокак го реших ли? регнах се във форума на hit-ko и си поръчах от него жило.пратих му vin - aи след 1 ден ми дойде смених си го сам за около 1,5 часа - защото при мен е навряна и газовата и е УЖАС под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар