Здравейте, ще гледам една кола в гр.Русе и ме интересува може ли да ми препоръчате в кой сервиз евентуално да я прегледам. Автокъщата се намира на ул.Липник 119. Гледах че е околовръстен път или нещо такова. Колата е без номера, което предполага че търся сервиз наоколо. Ясно ми е че автокъщата може да има договорени отношение с близките сервизи... Ще съм благодарен ако някой сподели информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся сервиз в Русе
Collapse
X
-
Re: Търся сервиз в Русе
Колега,този булевард не е околовръстен а си е баш централен.Значи можеш да закараш колата при сервизите около КАТ,той булеварда там свършва.За номерата,все някакви ще ти сложат на колата от автокъщата и ти отпреде като караш за завеса и готово.Ако искаш дай тел. да се свържа утре с тебе и да ти кажа къде да я закараш.Пиши и към колко ще идваш.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Колегата те насочва перфектно. Около КАТ има няколко добри сервиза. Но ако решиш, имам приятел, който държи малко сервизче на 10мин. Успех. Това е адреса на автокъщата http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=26...cc&ix=30&iy=41
Коментар
-
nanio написа:Днес ходих, обадих се на човека преди да тръгна и като пристигнах беше продаден
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар