Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз в Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сервиз в Русе

Здравейте, ще гледам една кола в гр.Русе и ме интересува може ли да ми препоръчате в кой сервиз евентуално да я прегледам. Автокъщата се намира на ул.Липник 119. Гледах че е околовръстен път или нещо такова. Колата е без номера, което предполага че търся сервиз наоколо. Ясно ми е че автокъщата може да има договорени отношение с близките сервизи... Ще съм благодарен ако някой сподели информация.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Re: Търся сервиз в Русе

Колега,този булевард не е околовръстен а си е баш централен.Значи можеш да закараш колата при сервизите около КАТ,той булеварда там свършва.За номерата,все някакви ще ти сложат на колата от автокъщата и ти отпреде като караш за завеса и готово.Ако искаш дай тел. да се свържа утре с тебе и да ти кажа къде да я закараш.Пиши и към колко ще идваш.
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Колегата те насочва перфектно. Около КАТ има няколко добри сервиза. Но ако решиш, имам приятел, който държи малко сервизче на 10мин. Успех. Това е адреса на автокъщата http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=26...cc&ix=30&iy=41

Коментар

Днес ходих, обадих се на човека преди да тръгна и като пристигнах беше продаден

Коментар

nanio написа:
          Днес ходих, обадих се на човека преди да тръгна и като пристигнах беше продаден
          Хаха доста кофти! Що не му зе 100лева за пътни?Не наистина тея автодажмбази понякога попрекаляват!!!Колега ако ти изкочи нещо друго спец за Русе първо кажи да го проверим как е за дан биеш път напразно смятам че и Иванко няма да откаже ако се наложи! Ако тряя ша отидем и двамата

Коментар

idm написа:
            ... смятам че и Иванко няма да откаже ако се наложи! Ако тряя ша отидем и двамата
            Както го каза излезе че ще одим да я прибираме насила да го е... Ние сме се разбрали на лични с колегата не се притеснявай
            Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Благодаря на ivanko_rs , който предложи съдействие. За съжаление въобще не се стигна до оглед. idm, то ми е на близо 80км свърших и друга работа, та ми остана само разкарването Пък и добре, че така стана отказах се от марката "VW GOLF"

Коментар

Working...
              X