Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за лагер на главина

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за лагер на главина

Налага ми се да сменявам предна главина и днес едни "майстори" ми казаха, че независимо, че ми е здрав лагера задължително трябва да го сменя. Вярно ли е това?
    Bravo 1.6 16V '97

Мисля да са прави "майсторите". Има едно такова неписано правило че лагер избие ли се веднъж не е добре да се ползва отново. Ако мислиш че ти е читав лагера и има начин да се извади на преса без да яде бой има шанс да изкара още известно време.Не знам каква му е цената на тоя лагер ама помисли малко има ли смисъл да се рискува с нещо такова - все пак става дума за предница. Недай си боже да блокира и да превърти ще ти съдаде толкова ядове после.

Коментар

като блокира верно става много лошо,на алфата като сменяхме и зехме за 50лв лагера,преди това беше някакъв за 29лв и се разби на 20 000км,такаче по-добре дай малко повече пари и си купи по хубав.А да вадиш главината от лагера не си заслужава освен ако нямаш средства да си го купиш

Коментар

и на мойто Типо ме чака смяна на лагер на предно дясно колело...кви пари е лагера на Типо???
        2004 Audi A6 4F
        2002 Lancia Y

Коментар

KPEMATOP написа:
          и на мойто Типо ме чака смяна на лагер на предно дясно колело...кви пари е лагера на Типо???
          Аз на Темпрата сменях заден лагер с главината беше към 60-70 кинта ама ми го купуваха от сервиза та може да са ме натоварили. Ама имаше нещо че съм ABS и трябвало да има някакъв диск та малко го преправиха, че ниамало оригинал некви такива. Предполагам че за Типо също ще е там някаде
          Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
          Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
          Совалката средно на LPG
          Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
          X