Здравейте,колегиначи смених си бензиновата помпа щото издаде багажа сложих сащатаMEAT & DORIA 76391искам някой да ми каже ако знае дали на нея има горивен филтар?защото колата ми е 2000г. Браваи пак ми праи проблемида знам дали да отивам на елкон или да го тарся тоя горивен филтърмерси много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Бензина
Collapse
X
-
Re: Проблем с Бензина
ivan_dmx написа:Здравейте,колегиначи смених си бензиновата помпа щото издаде багажа сложих сащатаMEAT & DORIA 76391искам някой да ми каже ако знае дали на нея има горивен филтар?защото колата ми е 2000г. Браваи пак ми праи проблемида знам дали да отивам на елкон или да го тарся тоя горивен филтърмерси многоBrava 100 16V '99
Коментар
-
то хубу че е в помпатама тогас що пак ми прай мизериипаленето на бензин е много трудно... и кат натисна педала за гаста се мачи и вибрира цялата кола...с предната помпа не беше така...на оригиналната са тия числа ЕSS291уш ми казаха че това е модела и по него да гледам и зимах помпа сас сащите тия цифридр. числа някой от тях съвпадат...явно помпата не е еднаква...
Коментар
-
Според мен няма какво да сменяш и търсиш проблема в помпата,а най-добре иди на една диагностика.Нека да замерят какво налягане ти прави помпата (вероятно ще е добро,щом е нова) и от там нататък търси проблема в датчици, дюзи и т.н.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар