Скромен собственик на Брава 1.4 в12 съм Измих колицата, малко по късно дъщеричката при затваряне на задната врата забеляза уплатнението излязлоНе сам голям майстор ама не сам и вързан. За 29 мин не можах да го пъхна обратно. Утре ще пусна снимки . Отрязах едното парче с цел да го напъхам отдолу ама уви разбрах че гумата е армирана, има зъбки от метал вътре в уплътнението.Незнам какво да правя някои ако има опит с такъв проблем да сподели моля. Продават ли се такива уплътнения но без армировка ? Попрявя ли ги някой някъде защото имам чуството че се прави с машина това нещо. Мерси за разбирането..Реших да ги пусна още сега снимките сетих се че имам светкавица :P :P :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с уплътнителя на задната врата
Collapse
X
-
Според мен е най-добре да провериш първо за деформиране на армировката в уплътнението. Може при затваряне на врата да е затиснато и сплескано. Ако няма нищо деформирано вземи едно дървено трупче и чук... и действай малко по малко, като започнеш от тази част, която все още се държи за вратата.Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:Според мен е най-добре да провериш първо за деформиране на армировката в уплътнението. Може при затваряне на врата да е затиснато и сплескано. Ако няма нищо деформирано вземи едно дървено трупче и чук... и действай малко по малко, като започнеш от тази част, която все още се държи за вратата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар