Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с уплътнителя на задната врата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с уплътнителя на задната врата

Скромен собственик на Брава 1.4 в12 съм Измих колицата, малко по късно дъщеричката при затваряне на задната врата забеляза уплатнението излязлоНе сам голям майстор ама не сам и вързан. За 29 мин не можах да го пъхна обратно. Утре ще пусна снимки . Отрязах едното парче с цел да го напъхам отдолу ама уви разбрах че гумата е армирана, има зъбки от метал вътре в уплътнението.Незнам какво да правя някои ако има опит с такъв проблем да сподели моля. Продават ли се такива уплътнения но без армировка ? Попрявя ли ги някой някъде защото имам чуството че се прави с машина това нещо. Мерси за разбирането..Реших да ги пусна още сега снимките сетих се че имам светкавица :P :P :P
    Прикачени файлове

Според мен е най-добре да провериш първо за деформиране на армировката в уплътнението. Може при затваряне на врата да е затиснато и сплескано. Ако няма нищо деформирано вземи едно дървено трупче и чук... и действай малко по малко, като започнеш от тази част, която все още се държи за вратата.
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Според мен е най-добре да провериш първо за деформиране на армировката в уплътнението. Може при затваряне на врата да е затиснато и сплескано. Ако няма нищо деформирано вземи едно дървено трупче и чук... и действай малко по малко, като започнеш от тази част, която все още се държи за вратата.
      нищо не става още повече се размачква а не влиза в улея мазах със съпун и с веро и с какво ли не и не може

Коментар

намерих решение като се сетя ще го снимам как съм го направил

Коментар

Working...
        X