Колеги, отскоро съм с Фиат Мареа комби. Колата има измиватели /пръскачки/ за фаровете, но не знам откъде се пускат. Може ли да ми обясните?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за измиватели на фарове
Collapse
X
-
stef написа:Sev написа:би трябвало като пръскаш на предното стъкло, да пръска и на фаровете
Коментар
-
колега mesi извинявай че ще се намеся в темата ти...тази вечер ми върви така...но имам подобен въпрос надявам се нямаш против та въпроса ми е за бравата като пръскам на предното стъкло трябва ли да ми се включват и чистачките...на типото е така като пръскам вода и чистачките си се включват а сега трябва да пръскам и после да пускам отделно чистачките...дали си е така или нещо не работи иначе чистачките си бачкат на 6 като ги пуснаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:колега mesi извинявай че ще се намеся в темата ти...тази вечер ми върви така...но имам подобен въпрос надявам се нямаш против та въпроса ми е за бравата като пръскам на предното стъкло трябва ли да ми се включват и чистачките...на типото е така като пръскам вода и чистачките си се включват а сега трябва да пръскам и после да пускам отделно чистачките...дали си е така или нещо не работи иначе чистачките си бачкат на 6 като ги пусна
Коментар
-
peho написа:Предните чистачки не се включват с натискането на лоста да пръска,задната обаче го прави.Предполагам идеята за предните е първо да се намокри стъклото и после да си пуснеш чистачките.Иначе още преди да е напръскано с течност,чистачката ще направи един ход и ще замаже стъклото,особенно ако е напръскано с кал,а това си е опасно при движение.Предполагам това е идеята.Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар