Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа Комби задни панти дрънкат ужасно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареа Комби задни панти дрънкат ужасно

На мойто Комби отзад имам ужасно тропане ли как да го нарека незнам като друнчене ужас и качих един приятел да слуша от каде идва това и се оказа от пантите ли клщчалката тези който са отстрани на капака и на малкия и големи някой имал ли е такъв проблем и ако го е разрешил нека сподели понеже страшно ме дразни товаБлагодаря Предварително Ето и снимки на тези напеналки:
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp

Моите са "ъпгрейдвани" с изолирбанд ето тук:
    Прикачени файлове
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Аз имам същия проблем, но явно в по-слаба форма. Отвреме-навреме се появява подрънкване от багажника и предполагам, че е или от 5-та врата, както ти казваш, или от сгъваемата част над бронята. Загубих си половин ден в опити да обезшумявам, но няма ефект. Мен не ме дразни, особено пък когато съм сам в колата музиката е надута и нищо не чувам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Тези същите панти аз ги гресирах и като че ли за известно време след това спря дрънченето, но сега пак си го има.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: Мареа Комби задни панти дрънкат ужасно

Skyleca написа:
        На мойто Комби отзад имам ужасно тропане ли как да го нарека незнам като друнчене ужас и качих един приятел да слуша от каде идва това и се оказа от пантите ли клщчалката тези който са отстрани на капака и на малкия и големи някой имал ли е такъв проблем и ако го е разрешил нека сподели понеже страшно ме дразни товаБлагодаря Предварително Ето и снимки на тези напеналки:
        Абе стига сте се заслушвали в тези шумове.На първата снимка в ограденото има един гумен тампон развий го малко да обере луфта на вратата с купето.Относно този елемент който се сваля за да се товарят дълги предмети аз вече го загубих като си поставих теглич за ремарке.При мен посъщия начин е изолирван с пвц лента която се е почти скъсала ,но тракане не чувам - то от този тракащ скапан дизелов двигател на Фиат може ли да чуеш нещо друго .
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
        X