На мойто Комби отзад имам ужасно тропане ли как да го нарека незнам като друнчене ужас и качих един приятел да слуша от каде идва това и се оказа от пантите ли клщчалката тези който са отстрани на капака и на малкия и големи някой имал ли е такъв проблем и ако го е разрешил нека сподели понеже страшно ме дразни товаБлагодаря Предварително Ето и снимки на тези напеналки:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа Комби задни панти дрънкат ужасно
Collapse
X
-
Аз имам същия проблем, но явно в по-слаба форма. Отвреме-навреме се появява подрънкване от багажника и предполагам, че е или от 5-та врата, както ти казваш, или от сгъваемата част над бронята. Загубих си половин ден в опити да обезшумявам, но няма ефект. Мен не ме дразни, особено пък когато съм сам в колата музиката е надута и нищо не чувам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 .Тези същите панти аз ги гресирах и като че ли за известно време след това спря дрънченето, но сега пак си го има.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: Мареа Комби задни панти дрънкат ужасно
Skyleca написа:На мойто Комби отзад имам ужасно тропане ли как да го нарека незнам като друнчене ужас и качих един приятел да слуша от каде идва това и се оказа от пантите ли клщчалката тези който са отстрани на капака и на малкия и големи някой имал ли е такъв проблем и ако го е разрешил нека сподели понеже страшно ме дразни товаБлагодаря Предварително Ето и снимки на тези напеналки:Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар