Първо най-важното!!!!!!!!!!! ПРИЕМАМ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!! ВЧЕРА СТАНАХ ЧИЧО! ЮНАКА СЕ КАЗВА МАРТИН !!!!!!!!!!!А сега и за тоя пусти усилвател. значи светна червената лампа при паркиране и волана се втвърди като на стара учебна лада.и досега си свети. Веднага на диагностика в фиат благоевград. някакви транзистори на тоя усилвател заминали другот си било на ред каквото и да значи това.почнасе едно обеснение, че струвало 800 лв ама за 150 щял да ме оправи............ нещо съмнително ми се видя, а и както стана дума по горе колата в момента ми е последна грижа.И сега въпросите:мога ли да мина с колата в това състояние 100-120 км за да се прибера до софия. и евентуално някаква идея какво може да се е "случило", приемам всякакви идеии за проверки и тестове. По-принцип избягвам маисторите, сръчен съм в рацете и досега кола на маистор не съм карал/не ми се е налагало/справям се и сам. Просто с такова животно електроусилвател не съм се сблъсквал затова и питам.Предварително 10ХП.П. Замалко да забравя колата е Пунто 2 1.2 60 кончета ...................сива тривратка

Коментар