Първо най-важното!!!!!!!!!!! ПРИЕМАМ ПОЗДРАВЛЕНИЯ!! ВЧЕРА СТАНАХ ЧИЧО! ЮНАКА СЕ КАЗВА МАРТИН !!!!!!!!!!!А сега и за тоя пусти усилвател. значи светна червената лампа при паркиране и волана се втвърди като на стара учебна лада.и досега си свети. Веднага на диагностика в фиат благоевград. някакви транзистори на тоя усилвател заминали другот си било на ред каквото и да значи това.почнасе едно обеснение, че струвало 800 лв ама за 150 щял да ме оправи............ нещо съмнително ми се видя, а и както стана дума по горе колата в момента ми е последна грижа.И сега въпросите:мога ли да мина с колата в това състояние 100-120 км за да се прибера до софия. и евентуално някаква идея какво може да се е "случило", приемам всякакви идеии за проверки и тестове. По-принцип избягвам маисторите, сръчен съм в рацете и досега кола на маистор не съм карал/не ми се е налагало/справям се и сам. Просто с такова животно електроусилвател не съм се сблъсквал затова и питам.Предварително 10ХП.П. Замалко да забравя колата е Пунто 2 1.2 60 кончета ...................сива тривратка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аман от това пунто.сега пък електроусилвател на кормилото...
Collapse
X
-
Не им вервай на тия в Благоевград иди в друг сервиз!аз мога да ти препоръча !Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Тези в Благоевград ще те пратят при едно момче Любчо, което се занимава с ремонт на електроуреди и в от доста време се е захванал и с авто електроника. Много го бива. На мен ми възтанови компютъра за айрбега след като го изгорих по много идиотски начин. Все пак ако искаш да не минаваш през сервиза и те да те донатоварят може да ми се обадиш да те заведа директно при момчето. Проблема е, че е доста зает и не знам дали ще може да те поеме веднага. Ако решиш обади ми се на 0887507401 - Боян.
Коментар
-
Благодаря на всички които имаха желание да помогнат.Към момента колата е пред нас/в София/ такаче събирям оферти и координати на хора които могат да ми помогна/срещу заплащане разбирасе/ ще съм благодарен и на всякаква техническа информацияпредварително благодаря.П.П.извън градско няма разлика с или без електро усилвател/ като усещане на тежест във волана/ в града обаче......... абе да не ви се случва
Коментар
-
wwweb написа:Тези във Фиат сервиза щом за ти казали, че това е проблемът, значи 100% не е това проблемът!Punto75MPI написа:Не им вервай на тия в Благоевград иди в друг сервиз!аз мога да ти препоръча !Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Punto75MPI написа:wwweb написа:Тези във Фиат сервиза щом за ти казали, че това е проблемът, значи 100% не е това проблемът!Punto75MPI написа:Не им вервай на тия в Благоевград иди в друг сервиз!аз мога да ти препоръча !
Коментар
-
Ми ти къде ходиш в Благоевград, аз първо си питах с едни от Еленово и сега ходя долу при Базата на Петрол!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Аз общо взето се отчаях от всички. Едно време Фиата го гледаха като совалка, сега с Алфата е още по-зле и последните пъти ходя само във Вантотрейд, ама няма как да се тича всеки път до София при проблем. Само в Коди сервиз (под Грамада, където са автокъщите, до бензиностанция Шел) не съм бил досега и може би, ако се наложи ще ида при тях.Иначе след последното ходене в сервизчето на Фори, резултатът беше 300 лв. във Вантотрейд за отстраняване на течове. Има един айдаровски олигофрен (ама наистина е такъв) там отскоро, който ми преля с масло двигателя и директно му казах на Фори - продавате нови коли, за които предлагате гаранция, ами утре, ако Ви дойде някой клиент с новото Браво какво ще го правите бе човече, като не знаете колко масло да сипете в кола 98-а година? ... и той - ми знам, ама и на мен ми е писнало да се разправям с тия тука (а той ги е наел на работа). И тва ми беше достатъчно да си кажа СТИГА! Дигнах си чукалата и директно във Вантотрейд. Дори нямах желание да ми поемат щетата, че ще я развалеха още повече ...Евала само на пичовете от Вантотрейд. Като си я прибрах не можах да си я позная. Дори ми бяха изчистили (без да им казвам) двигателя и всички чарколяци под капака, че като я купих не й беше мит двигателя ...
Коментар
-
А за Влади дето е Пит Стоп знаеш ли? Долу грамада петролна база На Петрол!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
По принцип можеш и така да си караш ... колата свързаха ли я към някой компютър да й изчистят грешките ?Пробвай да й откачиш акумулатора за известно време ... може и да се оправи - нищо не губиш Ако наистина е изгоряло нещо - не мога да ти помогна, било то транзистори или самия електромотор ... 800лв струва самия електромотор на сервото, не вярвам и транзисторите само да са толкова
Коментар
-
качваха я на компютър в фият благоевград/ просто по време на "инцидента" се намирах там/ .чистят грешката, паля колата и пак светва лампата. мотора бил наред. компютъра на сервото също. само някакви си управляващи транзистори били изпушили. Незнам дали е така затова и търся второ мнение.лек ден
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар