Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да се свали пластмасата до кората на Брава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли да се свали пластмасата до кората на Брава?

Колеги може ли да се демонтира тази пластамаса, която е отзад до кората и на която се монтират говорителчетата? Искам да я сваля за да си я модифицирам и да си сложа елипси на нея, а не да режа кората. Някой свалял ли я е тази пластмаса и лесно ли се сваля?
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

На мен перфектно ми лепнаха големи елипси на мястото на оригиналните и нищо не съм свалял, даже тези новите така хубаво ги заклещих че и нужда от винтове няма
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      На мен перфектно ми лепнаха големи елипси на мястото на оригиналните и нищо не съм свалял, даже тези новите така хубаво ги заклещих че и нужда от винтове няма
      Е как го направи това. Може ли някоя снимка да направиш? 13-ки пасват идеално ама елипси 6х9 идват доста големи за фабричните дупки за винтове. Мога само на един винт да я закрепя.

Коментар

е при мен стана, ако се сетя довечера ще я снимам, но не знам дали разстоянието е същото моето е браво ти си със брава.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

noriaga написа:
          van_dal написа:
          Е как го направи това. Може ли някоя снимка да направиш? 13-ки пасват идеално ама елипси 6х9 идват доста големи за фабричните дупки за винтове. Мога само на един винт да я закрепя.
          колега току що те търсих по телефона за елипсите които искам да взема дай да се разберем нещо за днес и ще ти покажа и как съм закрепил 6*9 отзад на фабричните места
          Brava 100 16V '99

Коментар

batinkata написа:
            noriaga написа:
            van_dal написа:
            колега току що те търсих по телефона за елипсите които искам да взема дай да се разберем нещо за днес и ще ти покажа и как съм закрепил 6*9 отзад на фабричните места
            Колега имаш ЛС

Коментар

Working...
            X