Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на капак

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изправяне на капак

Колеги,днес ми се случи нещо което не пожелавам на никой Спрях зад едно такси на един булевард и като си погледнах колата после видях че ме е ударил мамка му По бронята няма поражения почти ,но над емблемата ,където почва предният капак имам една вдлъбнатина голяма колкото яйце.Направо откачих,а имаше поне метър от задницата му и поне толкова отпред него.Кажете може ли да се оправи това без боядисване .Един колега ми каза че тенекеджиите имали специални щанги с които натискали мястото и се опрявало.Вярно ли е
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Никой ли не е правил такива работи колеги Ще се хвърля от някъде
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

градски имам абсолютно същия проблем-ама 1:1!казаха ми за някакви машини с вакуум но ме хвана страх да не стане нещо с боята че тогава става дебела работа.ако го оправиш някакси пиши как и къде
      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
        градски имам абсолютно същия проблем-ама 1:1!казаха ми за някакви машини с вакуум но ме хвана страх да не стане нещо с боята че тогава става дебела работа.ако го оправиш някакси пиши как и къде
        100% не се съмнявай
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Така - не се ядосвайте! Мен зимата един бус ми беше натиснал бравото. Пораженията мибяха леко пукната броня, счупена щипка на фара и "тупнато" на предния капак. Все едно някой го е ударил много силно с юмрук. Това е много трудно за изправяне с вакуум. Повърхността трябва да е права, а не както е на предния капак на бравото. На мен майстора ми го направи с влакнест кит и вече 3 месеца нямам проблеми. Моето небеше много голямо, затова е направено с кит. За да се изправи трябва да се среже гредичката която подпира капака и после да се завари. Правете го с кит и няма да имате проблми. Едва ли си отваряте капак всеки ден Ако се пробвате с вакуум боята ще се отлющи или напука. При всички положения ви трябва боядисване. Може и на петно, може и цял детайл. По добре целия капак - със сигурност имате дупки от камъчета
          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Здрасти колега,и аз имам подобен проблем.При мен зимата падна парче лад от покрива на една сграда и подви ламарината на вратата.Чувал съм и съм виждал във форума за една процедура със сух лед ,който изправя малки вдълбнатини-виж линка http://www.metacafe.com/watch/820799...Въпроса е от къде да се намери сухия лед???[/url]

Коментар

Нестава по този начин!!!
              Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Като ми сменяха маслото и майстора затваря капака и го натисна точно там,над емблемата и той хлътна. Но като го ударих леко с юмрук, точно наръбчето на вдлъбнатото и то само си изкочи без поражения по боята.Много е мека ламарината там Както се вижда от аватара, въобще не си личи :P

Коментар

lzisov написа:
                  Здрасти колега,и аз имам подобен проблем.При мен зимата падна парче лад от покрива на една сграда и подви ламарината на вратата.Чувал съм и съм виждал във форума за една процедура със сух лед ,който изправя малки вдълбнатини-виж линка http://www.metacafe.com/watch/820799...Въпроса е от къде да се намери сухия лед???[/url]
                  а дали вместо сух лед неможе да се използва газ от домашната бутилка, нали и тя изстудява?
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ето я темата за сухия лед http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23821Не съм сигурна че при теб ще свърши работа, но все пак - успех

Коментар

Working...
                    X