Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво с подгряване на огледала

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отоплението в огелдалата в непроменяна заводска схема се включва заедно със задните реотани, независимо от околната температура. В описанията на колите преди 98-ма такава екстра няма, но я има във всеки модел браво/а S/SX/GT/HSX/HGT/ELX през и след 98-ма.

Коментар

ок, мога ли да си купя отнякъде само стъклата нови с подгряване или да търся целите огледала от морга. ако и цени ме ориентирате...
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

това което открих набързо е че трябва да търсиш електрическо огледало. вероятно всички електрически са с подгряване. Електрическо имам предвид от гл. точка на регулирането му.Ето го в ЕПЕР с оригиналния си номер: 735249764 - REAR VIEW MIRROR Има няколко модела, предполагам някои от тях са не-електрически. По този номер питай за цена например в александър ауто, или някой подобен. Това обаче е номер на цялото огледало май, с все корпуса.

Коментар

ogi28b написа:
          това което открих набързо е че трябва да търсиш електрическо огледало. вероятно всички електрически са с подгряване. Електрическо имам предвид от гл. точка на регулирането му.Ето го в ЕПЕР с оригиналния си номер: 735249764 - REAR VIEW MIRROR Има няколко модела, предполагам някои от тях са не-електрически. По този номер питай за цена например в александър ауто, или някой подобен. Това обаче е номер на цялото огледало май, с все корпуса.
          ами мерси за усилията. аз проверих в сайта на хит ко и ел. огледало цялото е 130 кинта броя, което определено не ме урежда. ще си ги правя сам ми се струва
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Мисля че в автоморга цената би била около 50 лв. за огледало със стойката.

Коментар

Working...
            X