Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

браво с подгряване на огледала

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво с подгряване на огледала

има ли я тази екстра въобще при браво? гледах на сайта на хит ко няма въобще предложения за огледала с и без подгряване, ако не да си правя сам? а и откъде мога да си купя само стъклата, по възможност оригинални с потгряване...ако има въобще
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

При Брава го има,а самите огледала ми се струва,че не се различават при Браво и Брава.А за купуването-от морга,хем ще са оригинални,хем по-евтини.

Коментар

Имат подгряване и се включва когато включиш реотана на задното стъкло.
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

peho написа:
        При Брава го има,а самите огледала ми се струва,че не се различават при Браво и Брава.А за купуването-от морга,хем ще са оригинални,хем по-евтини.
        Видимо не се различават но едното не става на другото заради наклона на вратите.Освен ако не се сменя стоиката която го държи към вратата.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

При мен подгряването на огледалата се пуска само. Мислех, че се пуска ако температурата падне под 3 градуса.
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Не колега подгряването тръгва с пускането на отоплението на задното стъкло.
            BRAVA 1,4 12V
            Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
              абсолютно вярно

Коментар

georgiarg написа:
                Точно така.
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

май само ел огледалата имат подгряване /около120лв ново струва за браво / аз на темпрата си го нправих сам, работи втора година перфектно :D
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

На моето браво е с подгряване, ама още не съм ги тествал
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

сигурно ли е, че само ел. огледалата са с подгряване? стеф, ти как го направи с крушка или с кантал
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        сигурно ли е, че само ел. огледалата са с подгряване? стеф, ти как го направи с крушка или с кантал
                        ами със реотан от бойлер го направих, следвайки стъпка по стъпка една тема във фолксваген форума :D
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

1115 написа:
                          georgiarg написа:
                          абсолютно вярно
                          Понеже точно това си мислех, че ще кажете, затова тази сутрин пак проверих. Без да съм пускал отоплението на задното стъкло, огледалата станаха леко топли. Или не работи както трябва системата или предишния собственик е пипал нещо.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

stef написа:
                            pakumba написа:
                            ами със реотан от бойлер го направих, следвайки стъпка по стъпка една тема във фолксваген форума :D
                            еми да то все едно кантал. ще помагаш
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

dani389 написа:
                              peho написа:
                              Видимо не се различават но едното не става на другото заради наклона на вратите.Освен ако не се сменя стоиката която го държи към вратата.
                              Е да де,точно така е.Само огледалото не се различава,но стойката с която се захваща за вратата е различна.В това съм сигурен,понеже правих такова нещо.На мен ми трябваха само стойките за Брава и тогава ги сравнявах в една автоморга.

Коментар

Working...
                              X