Здравейте , колегиискам да разбера щото имам намерение да си зимам още 2 желязни джанти за бравата4х98са на сички фиати нали?благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти от пунто стават ли за брава?
Collapse
X
-
nanio написа:Все си мисля че на пунто джантите са 13" или съм в грешка? 13" НЕстават на Брава/Браво.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
На Пунтото джантите зависят от модификацията на Пунто 55 са 13-ки на Моето Пенто75 са 14 ки!!!!!!!!!!!!!!! капиш!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
niko_ymn написа:Няма да се съберат спирачните апарати ако са 13 цола.Punto75MPI написа:На Пунтото джантите зависят от модификацията на Пунто 55 са 13-ки на Моето Пенто75 са 14 ки!!!!!!!!!!!!!!! капиш!.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
не знам моята по каталог си е със 14-ки!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
nanio написа:NikMar никога и по никакъв начин немогат да се сложат 13 цола джанти на който и да е Фиат Браво/Брава.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
Здравейте аз още на другия ден ги сложих ....за 14’ стаа дума да и си паснаха ...обаче ми се видяха малко по различни дупките на джантите не за болтовете ами горните ... и викам аре ... дадох му 40 кинта за двете джантии накрая ко излезече мойте тазове не стават за тия джанти някой ако е на блозко кам варна да казва цента 2 бр.мерси ви колеги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар