Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти от пунто стават ли за брава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Джанти от пунто стават ли за брава?

Здравейте , колегиискам да разбера щото имам намерение да си зимам още 2 желязни джанти за бравата4х98са на сички фиати нали?благодаря предварително
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

От Пунто на Брава ще станат

Коментар

Което води до извода Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 от Браво на Пунто пак ще станат....
      Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Все си мисля че на пунто джантите са 13" или съм в грешка? 13" НЕстават на Брава/Браво.
        Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
          Все си мисля че на пунто джантите са 13" или съм в грешка? 13" НЕстават на Брава/Браво.
          и какво от това като са 13" на пунто можеш да сложиш и 14" важното е че отворите съвпадат
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Няма да се съберат спирачните апарати ако са 13 цола.
            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

На Пунтото джантите зависят от модификацията на Пунто 55 са 13-ки на Моето Пенто75 са 14 ки!!!!!!!!!!!!!!! капиш!
              Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
              Втората......пак същата!
              (_-_)______////_______(_-_)
              Punto75-Вече на жената!
              Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

niko_ymn написа:
                Няма да се съберат спирачните апарати ако са 13 цола.
                За това може да си прав.
                Punto75MPI написа:
                На Пунтото джантите зависят от модификацията на Пунто 55 са 13-ки на Моето Пенто75 са 14 ки!!!!!!!!!!!!!!! капиш!.
                За това не съм сигурен, да не би и при теб апаратите да са различни, аз сигурно ще мога да сложа 14". Но в интерес на истината проверката е най-доброто доказателство.
                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

не знам моята по каталог си е със 14-ки!
                  Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                  Втората......пак същата!
                  (_-_)______////_______(_-_)
                  Punto75-Вече на жената!
                  Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

NikMar никога и по никакъв начин немогат да се сложат 13 цола джанти на който и да е Фиат Браво/Брава.

Коментар

Въпроса на колегата е дали стават самите джанти,а не цолажа... !!! СТАВАТ....но от 14" нагоре.... !!!
                      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Аха, значи дали стават, независимо от цолажа Слагай тогава от което и да е пунто и се небой

Коментар

nanio написа:
                          Аха, значи дали стават, независимо от цолажа Слагай тогава от което и да е пунто и се небой
                          Хахах колега май четеш между буквите.....или нещо не разбираш кво пише !!!!
                          Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

nanio написа:
                            NikMar никога и по никакъв начин немогат да се сложат 13 цола джанти на който и да е Фиат Браво/Брава.
                            Добре, съгласен съм за нещо което не съм сигурен не споря, затова писах "проверката е е най-доброто доказателство".

Коментар

Здравейте аз още на другия ден ги сложих ....за 14’ стаа дума да и си паснаха ...обаче ми се видяха малко по различни дупките на джантите не за болтовете ами горните ... и викам аре ... дадох му 40 кинта за двете джантии накрая ко излезече мойте тазове не стават за тия джанти някой ако е на блозко кам варна да казва цента 2 бр.мерси ви колеги
                              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                              http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Working...
                              X