Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo - тръби за високо налягане на хидравликата.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo - тръби за високо налягане на хидравликата.

Някой знае ли къде мога да намеря тръби за високо налягане на хидравликата за фиат браво?

Трудна задача. Нови са прекалено скъпи. Търси втора употреба.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Ох и при мен е така текат и двете, сменихме тази смукателната със някаква неоригинална и не ме кефи, ама се оказа че и другата е за смяна, голямо нещастие, търси от някой магазин за лада хидравлични и ги връзвай със скоби, по-добре отколкото да вземеш втора употреба.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

знам че правят по поръчка. цени нямам идея. ако те интересува за софия ще ти кажа къде съм виждал надписи
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          знам че правят по поръчка. цени нямам идея. ако те интересува за софия ще ти кажа къде съм виждал надписи
          Имах същия проблем - спукан хидравличен тръбопровод от помпата към рейката. Намерих едни майстори в Люлин, които "рециклират". Смениха ми алуминиевия тръбопровод с обикновен хидравличен гумен маркуч и само смениха накрайниците и си карам така вече има-няма 1000 км и няма проблем. Само там, където минава маркуча около генерацията е хубаво да го екранираш с някакво алуминиево фолио да не прегори.Въпросните майстори се намират в първата пряка вдясно преди Мото-Пфое в Люлин. На мен ми взеха 40 лв. иначе ако го поръчаш, ще струва 200-300 лв. и ще чакаш 1 месец сигурно.

Коментар

Working...
          X