Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Bravo 1.6 16 v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

niko_ymn написа:
    1,6 16V има и версия с 90 конски сили - ако можеш да я декларираш като такава в данъчното данъка ти от 126 (по старите цени) ще падне на около 30-40 лв.Двигателя е шашав например като ти заминава вече стария акумулатор електроникята дава некви грешки и почва да гасне на презен ход - ама решението е елементарно - нов акум.Огледай за напукани гумени маншони около скоростната кутия или главините защото може да ти изкапе маслото или да се прецака каре.Може да ти плюе бензина от колонката като зареждаш (заради залепнал отдушник), може да не работи задната чистачка, да светва стоп заедно с мигача, но това се оправя с почистване на кабелчета и пластинки за масата. Дръжките ако все още са облечени с гума - можеби ще е напукана (на моите я баха откъснали за да не забележа и сега са едни хилави тънки пластмаси. Носачи и разни други работи - преден мост - стават от темпра и идва по-евтинко, въпреки, че не е за нашите пътища тая кола - но това го има и при версиите с другите двигатели.Относно корозията - уж всички основни детайли по купето са галванизирани с неръждаемо покритие.
    Благодаря ти много за подробния отговор, а ще ми кажеш ли как да го декларирам като 90 коня?Освен декларацията дето се пише в данъчното искат и големия талон на колата за сверяване и няма как да скрия колко коня е.И как мога да разбера колко коня е освен по VIN по двигателя има ли нещо отличително за 90 коня версиите?Задната чистачка работи пробвах я , стопа не свети с мигача, дръжките и те са в довто състояние но ми се сториха пластмасови а не облечени с гума.Как са цените на частите на бравото - скъпи ли са много?За акумулатора ще го сменям май че го палихме с кабели и май няма да изкара дълго
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

90 коня е само за Германиякода на мотора е А6, а на 103 е А4в данъчното искат талонаако можеш още в КАТ я пиши 90
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

infineon написа:
        Освен декларацията дето се пише в данъчното искат и големия талон на колата за сверяване и няма как да скрия колко коня е.
        знам и аз не успях, но съм чувал, че някои хора закриват големия талон с една голяма банкнота от 50 лева и служителката си затваряла очите - следващата кола до 99 коня и това е
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Колеги незнам за вашите но моето Браво вече го хвана раждата(набъбна) на едно място по точно раждата е на третата врата около стъклото.Сега незнам какво да правия да го правя или направо нова врата макар че раждата несе забелязва само със пипане с ръка.
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Стига бре, не може да бъде, да не е удряно отзад и да е правена тая врата или да е набъбнала само боята!?
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ами колега маи ще да е блъскано ,но незнам боята е набъбнала само на пипане се усеща.

Коментар

Някой друг да има оплаквания от ръждясване на бравото? Казвайте докато е време че утре го взимам
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Колега бравото е добро спрямо цена качество сега ,че моя има малко набябнало това може да е ако е блъскан в което аз се съмнявам ,че е така.Колата е много хубава взимай я това с ръждата е едно на мильон.

Коментар

Working...
                  X