Имам няколко въпроса за тази кола фиат браво 1.6. 16 v 961. Колко и е данъка- колата е 103 коня.2.Кои са и слабите места и струва ли си да я взимам -двигателя грам не духа от капачката на маслото и от щеката не тресе само ми се стори доста шумен отначало.2. Това ще ми бъде втора кола на мое име- проблем ли е и да не би данъка да е по висок защото са 2 коли3. Гният ли тези бравота- забелязах малки петънца ръжда и паднала боя отдолу на прага зад предното колело
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Bravo 1.6 16 v
Collapse
X
-
Въпрос за Bravo 1.6 16 v
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
ами да ти кажа аз съм с дизелак и е 100 магарета и си бяга хич да нее значи това също ще бяга доста...за данъците незнам колко ще са защото и аз не съм плащал още но за ръждата това което знам е че фиат не са никак слаби в тази насока в смисъл че колите са добре направени и трудно ги хваща подобно нещо...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
ръйда - не;данък - провери в общината, защото сега всяка община си го определя и то в широки граници, но минималната ставка е около 126.00лв.слаби места - клапаните на маркучите на чистачките, жаншните драйки на вратите, рамото на задната чистачка, и спирачките са зле. аз си ги смених с вентилирани.мотора е надежден"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Данък 125 лева, тва че имаш две коли не вдига данъка, когато ми намериш изгнил Браво, Брава, Марея, ела ми се обади.Мотора е шашав ама е суперhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Моето БРАВО е на 12г. спирачките са супер , ръжда нямам, шашав мотоор???????и тои е супер.Таблото и корите по вротата поскърцват но колегата го каза много правилно много пластмаса.Всички ремаци ролки и филтри на хидравлик климатик и тем подобни със работата ми излезе 310лв но може и по евтинко.
Коментар
-
Още един въпрос- Възможно ли е бравото да е фабрично без еърбег?Да не би да е махнат след катастрофа?Четох че се слагали сериино на всички бравотаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Волана е с форма за еърбег и отгоре има пласмаса без емблема и това ме кара да мисля че е имала. кажете къде да погледна да разбера дали фабрично няма или е махнат след ударhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Tи да не се уплаши от шашавия мотор бре екстра си е. Само дето ако вземе да праи номера почват едни дълги теми тука, и в крайна сметка излиза нещо елементарно ама щи скъса нервите до де го намериш Иначе като машина мотора е железен, пъргавелко е, и е икономичен 5.7 извън града бензин с не повече от 120км/ч. (ся да не ревнете че лъжа моита гори толкова за ваще не знам ) Ролки и ремъци кво ги мислиш сменят се веднъж на 60000 сам сметни колко ти е това, а и не са кои знае ква цифра, както каза Sev по горе и за 250 може да се оправиш с всичко. С две думи - Добър избор!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
1,6 16V има и версия с 90 конски сили - ако можеш да я декларираш като такава в данъчното данъка ти от 126 (по старите цени) ще падне на около 30-40 лв.Двигателя е шашав например като ти заминава вече стария акумулатор електроникята дава некви грешки и почва да гасне на презен ход - ама решението е елементарно - нов акум.Огледай за напукани гумени маншони около скоростната кутия или главините защото може да ти изкапе маслото или да се прецака каре.Може да ти плюе бензина от колонката като зареждаш (заради залепнал отдушник), може да не работи задната чистачка, да светва стоп заедно с мигача, но това се оправя с почистване на кабелчета и пластинки за масата. Дръжките ако все още са облечени с гума - можеби ще е напукана (на моите я баха откъснали за да не забележа и сега са едни хилави тънки пластмаси. Носачи и разни други работи - преден мост - стават от темпра и идва по-евтинко, въпреки, че не е за нашите пътища тая кола - но това го има и при версиите с другите двигатели.Относно корозията - уж всички основни детайли по купето са галванизирани с неръждаемо покритие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар