Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е модификация HLX

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво е модификация HLX

Някой ще ми каже ли какво означава абревиатурата на Фиат HLX и с какви параметри се херектеризира? това сигурно е вариант на оборудване на купето.
    FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.

още не сме го разгадали какво значи буквалнообозначава серийното ободване на колатаHLX е най-високотоима отделни ексклузивни модели с по-богато, но те са в ограничен брой
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Винаги съм мислел че означава High(est) LuXuryЕто един сайт за Браво, пише кой модел какво има като стандартно оборудванеhttp://fiatboo.co.uk/buy-a-bravo.htm

Коментар

в UK оборудването е еднов Германия другов Италия е трето :D

Коментар

да това е за макс. комфорт има едно такова в търново светло син металик Браво вътре бежов кожен салон, направо кукла ще си изям мъдете от завист.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ogi28b написа:
            Винаги съм мислел че означава High(est) LuXuryЕто един сайт за Браво, пише кой модел какво има като стандартно оборудванеhttp://fiatboo.co.uk/buy-a-bravo.htm
            Има ли такъв сайт за Брава ?
            Brava 103HP
            ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

van_dal написа:
              да това е за макс. комфорт има едно такова в търново светло син металик Браво вътре бежов кожен салон, направо кукла ще си изям мъдете от завист.
              Да не е Bravo HGT? Щото мисля, че HLX е обозначение на Мареа, вероятно и на Брава, но не съм сигурен за Браво.
              Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Абе според тоя сайт горе има HLX а няма GT !!! така че както вика едно приятелче - всичко е относително...

Коментар

Колата е Фиат Мареа уикенд HLX. Бензин, 1.8 16 V, 1997 година. Велурен салон, климатроник, два ербега, ел. стъкла и огледала и т.н.
                  FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.

Коментар

Е, продължаваш с тези мисли и накрая сравняваш със същата, но ELX и SX - разликите са фрапиращи:HLX- 4 air bag, 4 ел. стъкла, електрорегулируема седалка на шофьора - височина и лумбална област, управление на касетофона от волана, 15" Лети джанти, велурен салонELX - 2 air bag, 2 ел. стъкла, ръчка за седалката и винтове за лумбагото, няма управление за касетофона, 14" ламаринени джанти, не знам салона какъв еSX - може да има 1 air bag, няма ел. стъкла, останалите са като на ELX мисля, обикновена дамаска...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

зависи от пазара за който е правена колатапримерно ELX за Италия е с алуминиеви джанти и само 1 аърбег

Коментар

jenshen73 написа:
                        Е, продължаваш с тези мисли и накрая сравняваш със същата, но ELX и SX - разликите са фрапиращи:HLX- 4 air bag, 4 ел. стъкла, електрорегулируема седалка на шофьора - височина и лумбална област, управление на касетофона от волана, 15" Лети джанти, велурен салонELX - 2 air bag, 2 ел. стъкла, ръчка за седалката и винтове за лумбагото, няма управление за касетофона, 14" ламаринени джанти, не знам салона какъв еSX - може да има 1 air bag, няма ел. стъкла, останалите са като на ELX мисля, обикновена дамаска...
                        Е моята брава е SX и е с ел стъкла и ел огледала......
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Мойта е SX и е с ел.стъкла + климатроник + 4 възд.възглавници...

Коментар

Bravo 1,4 SX - имам ел стъкла, ел огледала, с един еърбег. Дамаската - мръсна Шегувам се - изпрах я.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

maiska написа:
                              Мойта е SX и е с ел.стъкла + климатроник + 4 възд.възглавници...
                              климатроника и възглавниците (няколко или всичките) са поръчани отделноне са в серийното оборудване

Коментар

Working...
                              X