Някой ще ми каже ли какво означава абревиатурата на Фиат HLX и с какви параметри се херектеризира? това сигурно е вариант на оборудване на купето.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е модификация HLX
Collapse
X
-
Винаги съм мислел че означава High(est) LuXuryЕто един сайт за Браво, пише кой модел какво има като стандартно оборудванеhttp://fiatboo.co.uk/buy-a-bravo.htm
Коментар
-
ogi28b написа:Винаги съм мислел че означава High(est) LuXuryЕто един сайт за Браво, пише кой модел какво има като стандартно оборудванеhttp://fiatboo.co.uk/buy-a-bravo.htmBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
van_dal написа:да това е за макс. комфорт има едно такова в търново светло син металик Браво вътре бежов кожен салон, направо кукла ще си изям мъдете от завист.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Е, продължаваш с тези мисли и накрая сравняваш със същата, но ELX и SX - разликите са фрапиращи:HLX- 4 air bag, 4 ел. стъкла, електрорегулируема седалка на шофьора - височина и лумбална област, управление на касетофона от волана, 15" Лети джанти, велурен салонELX - 2 air bag, 2 ел. стъкла, ръчка за седалката и винтове за лумбагото, няма управление за касетофона, 14" ламаринени джанти, не знам салона какъв еSX - може да има 1 air bag, няма ел. стъкла, останалите са като на ELX мисля, обикновена дамаска...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Е, продължаваш с тези мисли и накрая сравняваш със същата, но ELX и SX - разликите са фрапиращи:HLX- 4 air bag, 4 ел. стъкла, електрорегулируема седалка на шофьора - височина и лумбална област, управление на касетофона от волана, 15" Лети джанти, велурен салонELX - 2 air bag, 2 ел. стъкла, ръчка за седалката и винтове за лумбагото, няма управление за касетофона, 14" ламаринени джанти, не знам салона какъв еSX - може да има 1 air bag, няма ел. стъкла, останалите са като на ELX мисля, обикновена дамаска...Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
maiska
Реклама
Collapse
Коментар