Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ABS за пунто 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ABS за пунто 2

искам да попитам имам пунто 1.2 8в 2000 година ELX модификация на таблото имам лампа abs а не свети само така си е написана или има и аз abs a не работи
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

ми виж Под капака на двигателя
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

като да дадеш на контакт трябва да светне и после да изгаснеако не светва изобщо - виж под капака дали изобщо имаш ABS, както каза колегата
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

какво да тарся там точно извиняваите не сам много на ти с коли те и не се бутам да стана срава нещо сервис и така

Коментар

някъде в дясно близо до купетооколо казанчето за спирачна течностметален куб и излизащи от нещо тръбички

Коментар

само знам че пише бош и друго не сам видял и колко трабочки трябва да излизат

Коментар

брой не знам, а и не съм се замислялнай-вероятно частта на която пише Бош е точно АБС-аможе и лампата на таблото просто да е изгорялавъпреки че тези важни лампи ги правят с диоди, а не с обикновени крушкикато натиснеш рязко спирачките, падала пулсира ли?"суркат" ли се гумите?

Коментар

ами толкова рязко маи не сам спирал мам няма пулсиране на педала незнам довечера като се прибра ще я пробвам ама лампата не работи има и някви бу6они ама незнам

Коментар

Казанчето виж къде е закачено - или е на сервото (нямаш), или е високо в двигателния отсек (евентуално имаш), самостоятелно от сервото. Ето груба схема на АБС - виж как казанчето е високо и самостоятелно, а голямата правоъгълна кутия с много маркучи - това е 4 канален АБС
                  Прикачени файлове

Коментар

Working...
                  X