Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при палене!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при палене!!!

Имам проблем при паленето но призагрял двигател!Проблема е че при завъртането на ключа ... се 1 нямам ток в акумолатора и нищо не варти! на 2-3 път си пали идеално ???? Какво може да е
    Mercedes E200 coupe

Може да са няколко неща:1.Хлабави клеми към акумулатора или хлабаво захващане на кабелите към клемите.2.Разхлабени кабели към стартера,тънките кабелчета.3.Не добър контакт в така нареченият паяк,който е в контактният ключ или разхлабена(нагоряла)клема отзад на контактният ключ,където са наредени всички кабели минаващи през него.

Коментар

Почести си хубаво клемите на акомулатора.
      ex. punto elx 1.2i
      Lancia Libra 1.6

Коментар

А може ли да е някои датчик???аз за тва се опасявам да не е
        Mercedes E200 coupe

Коментар

Колега, имах същия проблем - стартер!
          Fiat Brava 1.6
          Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
          Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Стартер! Втулки!
            FIAT BRAVO II 1.4 GPL
            FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
            FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
            FIAT UNO 1.5

Коментар

Ако не се чува дори чукването от изхвърлянето на бендикса,а от това което си написал оставам с такова впечатление,послушай ме и провери това което съм ти препоръчал.Ако обаче бендикса си "чуква" а стартера не завърта,тогава вече нещата стават други и колегите писали над мен имат право,но може и да е друго нещо.По въпроса ти за датчик,мисля че напразно се притесняваш.

Коментар

ще провера мерсикато ми правят диагностика нищо не засичаттова него прави постоянно само кога тя си реши
                Mercedes E200 coupe

Коментар

На диагностика няма как да ти я хванат лош контакт в споменатите кабели,освен ако не ги проверят визуално самите техници.А това че го прави когато си иска,точно така се получава,някога прави добър контакт друг път не и накрая съвсем отказва.

Коментар

Ако го прави на топъл двигател, както е споменато почти винаги е от втулки.
                    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
                    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
                    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
                    FIAT UNO 1.5

Коментар

Дори и да изхвърля бендикса пак може да е от батерията. На Марин Дринов и аз са бях предал, бендикса изхвърля има ток на таблото работи ел пакета...викам стартер... Хоп пътна помощ после два метра бутане и готово... Бях забравил няколко часа радиото....

Коментар

Колега и според мен проблема е във втулките щом го прави само при загрял мотор.
                        Marea 1.6 16v

Коментар

jorkos написа:
                          Колега и според мен проблема е във втулките щом го прави само при загрял мотор.
                          Чак сега забелязах че пише при загрял двигател Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ,в този случай,колегите вярно казват за втулките,изобщо проблема ти е в стартера,най-вероятно.

Коментар

значи смяна му е маиката ако е стартератия дни ще хода на маистор
                            Mercedes E200 coupe

Коментар

Е недей веднага смяна,нека го погледне някой,могат само втулките да се сменят,което ще е много по-евтино.

Коментар

Working...
                              X